Termékeink

PROMED KÉZFERTŐTLENÍTŐ SZAPPAN 1000ML

PROMED KÉZFERTŐTLENÍTŐ SZAPPAN 1 L ÉS 500ML.jpg
Cikkszám: CV1942
2 065 Ft
1 626 Ft + ÁFA
Egység: 1000 dbBruttó egységár: 2 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Promed Kézfertőtlenítő szappan

HATÁSSPEKTRUM:

Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV és HIV inaktiváló hatású is).

ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Egészségügyi intézményekben (kórházakban, rendelőintézetekben stb.) idősek otthonában, óvodákban, bölcsődékben, közintézményekben, élelmiszeripar, üzemi konyhákon, éttermekben és minden olyan helyen, ahol a kéz gyors fertőtlenítésére van szükség. Alkalmas továbbá egészségügyi intézményekben, szociális otthonokban és egyéb intézményekben betegfürdetésre is.

ALKALMAZÁSI KONCENTRÁCIÓ ÉS BEHATÁSI IDŐ:
A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.
- Általános kézfertőtlenítés esetén                         0,5 perc,
- Virucid hatás eléréséhez                                  1-1,5 perc,
- Tuberkulocid hatás eléréséhez                             5 perc,
- Faggyúmirigyekben gazdag bőrterület fertőtlenítéséhez     10 perc
 behatási idő szükséges.

ALKALMAZÁS MÓDJA:
1.Higiénés kézfertőtlenítés:
Az adagolóból 3-5 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet a hatás eléréséhez szükséges ideig (normál fertőtlenítés 30 mp, virucid hatás eléréséhez 1-1,5 perc, tuberkulocid hatás eléréséhez 5 perc) alaposan eldörzsöljük a kéz bőrén, majd leöblítjük a kezeket.
2.Betegfürdetés:
A kezelésre alkalmazott textíliára felvitt készítménnyel a fertőtlenítendő bőrfelületet egyenletesen kezeljük, majd kevés víz hozzáadásával habot képezünk, majd a behatási idő letelte után a kezelt bőrfelületet alaposan leöblítjük.

 

FIGYELMEZTETÉS:
- Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!
- Csak ép bőrfelületen alkalmazható!
- Nyálkahártyákon nem alkalmazható!
- Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad hozzányúlni!

TÁROLÁS, ELTARTHATÓSÁG:
Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen, szobahőmérsékleten, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 3 évig eltartható.
TŰZVESZÉLYESSÉGI OSZTÁLY: "C" (Tűzveszélyes).

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!