Termékeink

NUXE SPLENDIEUSE PIGMENTFOLT ELLENI FLUID 50

NUXE SPLENDIEUSE FLUID.jpg
Cikkszám: CV58846
8 490 Ft 7 041 Ft
5 544 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 141 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

TELJES KÖRŰ PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ HATÁS…

Pigmentfolt halványító fluid normál bőrreSPF 20

INNOVÁCIÓ: a Splendieuse® fluid láthatóan segít csökkenteni a sötét foltok méretét és színét, azok eredetétől függetlenül (napsugárzás, öregedés, bőrhibák nyomai…), megelőzi a kialakulásukat (UVA/UVB fényszűrők), és azonnal ragyogóbbá teszi az arcbőrt (a fő hatóanyagok – fáklyás gyömbér, fehér krókusz és csillag liliom – segítségével).

AZ ELSŐ HASZNÁLATTÓL: a bőr hidratált és védett, az arcszín ragyogóbb.

NAPRÓL NAPRA: a meglévő foltok láthatóan halványodnak. Az arcszín visszanyeri egyenletes ragyogását. A bőr gyönyörűnek tűnik.

Használja reggel és/vagy este. Kerülje a szem környékét.

Paraben-mentes. Nem komedogén.

5 SZABADALOM BEJEGYZÉS ALATT.

Fehér krókusz Csillag liliom C-vitamin -  Kakaó sejtek

Az első növényi hatóanyag kombináció, amely láthatóan csökkenti bármilyen sötét folt:  méretét  színét a folt eredetétől függetlenül (napsugárzás, öregedés, bőrhibák nyomai…), és korlátozza új foltok megjelenését!

Már az első használat után  A BŐR HIDRATÁLT ÉS VÉDET.  AZ ARCSZÍN VILÁGOSABB. [ 91% ]

84 nappal később:  A MEGLÉVŐ SÖTÉT FOLTOK MÉRETE LÁTHATÓAN CSÖKKEN.  AZ ARCSZÍN VISSZANYERI: EGYENLETESSÉGÉT: [ 77% ] RAGYOGÁSÁT: [ 81% ]

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás