Termékeink

EUPHORBIUM COMPOSITUM-HEEL ORR 20 ML

euphorbium orrspray.jpg
Cikkszám: CV30952
1 410 Ft
1 343 Ft + ÁFA
Egység: 20 dbBruttó egységár: 71 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

EUPHORBIUM COMPOSITUM-HEEL Alkalmazási tájékoztató

Homeopátiás gyógyszerkészítmény.
Növényi, állati és ásványi eredetű anyagok, valamint nozóda felhasználásával készült orrcsepp.
Összetétel:
100 g oldat hatóanyag-tartalma: Euphorbium D4 1,0 g; Hydrargyrum bijodatum D8 1,0 g; Mucosa nasalis suis D8 1,0 g; Hepar sulfuris D10 1,0 g; Argentum nitricum D10 1,0 g; Sinusitis-nozóda D13 1,0 g; Pulsatilla pratensis D2 1,0 g; Luffa operculata D2 1,0 g.
Tartósítószerként benzalkonium-kloridot tartalmaz.
Javallatok: A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése különböző eredetű idült rhinitis, rhinitis sicca esetén. Krónikus sinusitisek. Allergiás eredetű náthában (szénanátha) az orrlégzést megkönnyíti. Alkalmazható ozaena kiegészítő kezelésére.
Adagolás: A dózisadagoló szórófej egyszeri megnyomásával 1 adag permetezhető ki.
Ha az orvos másképp nem rendeli, szokásos adagja:
Felnőtteknek naponta 3-5 alkalommal 1 vagy 2 adagot juttatunk mindkét orrlyukba.
Gyermekeknek 6 éves kor alatt naponta 3-4 alkalommal 1 adagot juttatunk mindkét orrlyukba.
A készítmény csecsemőknek is biztonságosan alkalmazható.
A panaszok enyhülésével az adagolás gyakorisága csökkentendő.
Figyelmeztetés: Az alkalmazás kezdetén jellemző módon sor kerülhet a panaszok átmeneti erősödésére.
Terhesség vagy szoptatás esetén a kezelés megkezdése előtt ki kell kérni a kezelőorvos tanácsát.
Minden nem várt reakciót jelezzen orvosának.
A készítmény első használata előtt az aeroszolt a szabad légtérbe permetezzük a szórófej (ismételt) lenyomásával. Ezután az előírt adagokat juttatjuk mindkét orrlyukba.
Minden alkalmazás után a védőkupakot helyezzük vissza a dózisadagoló szórófejre.
A homeopátiás gyógyszer alkalmazásával egy időben (±1/2 óra) tilos illóolajat is tartalmazó (mentolos, eukaliptuszos) cukorkát szopogatni és nem szabad intenzív illatú fogkrémet használni. A kezelés ideje alatt aromás anyagokat tartalmazó kenőcsöt (pl. kámforos) sem szabad alkalmazni, mivel ezek jelentős mértékben képesek befolyásolni a homeopátiás gyógyszer hatását.
Amennyiben a panaszok a kezelés ellenére fennállnak, ismételten orvoshoz kell fordulni.
A gyógyszert a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni.
Eltartása: szobahőmérsékleten (15-25 °C).
Megjegyzés: vény nélkül is kiadható.
Csomagolás: 20 ml
HG-047
Alk. táj. OGYI-eng. száma: 4657/73/96

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás