Termékeink

NATURLAND SVÉDKESERŰ KRÉM 60G

nl svédkrém.jpg
Cikkszám: CV2573
1 430 Ft
1 126 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 24 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Svédkeserű krém 60 g

 
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Times New Roman; }div.Section1 { page: Section1; }

SVÉDKESERŰ KRÉM

 

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön reumatikus panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

 

Tulajdonság, hatás:

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják.

A krém hatásáért felelős összetevőinek fontosabb jellemzői:

A Svédkeserű tinktúra flavonoid és illóolaj összetevői javítják a kezelt testfelület vérellátását és így csökkentik a reumás fájdalmakat. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A levomentol a bőrön át felszívódva hűsítő érzetet kelt és enyhén érzéstelenít.

 

Mik a Svédkeserű krém hatóanyagai?

A készítmény (60 g) hatóanyagai: 0,60 g Svédkeserű tinktúra, 0,30 g levomentol (Levomentholum), 0,30 g racém kámfor (Camphora racemica).

 

Mit tartalmaz még a készítmény?

Tartalmaz még segédanyagokat: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, folyékony paraffin, 96%-os etanol, nátrium-lauril-szulfát és metil-parahidroxi-benzoát (tartósítószer).

 

Mikor alkalmazzuk a Svédkeserű krémet?

Reumatikus megbetegedéseknél a fájdalom enyhítésére, az izmok vérellátásának javítására, az izmok merevségének csökkentésére.

 

Mikor nem szabad alkalmazni a Svédkeserű krémet?

Ha Ön túlérzékeny (allergiás) a készítmény bármely alkotórészével szemben - különösen a levomentol vagy a kámfor esetében - akkor ne használja a krémet, mert allergiás tünetegyüttes (ödéma, bőrpír, kontaktekcéma) léphet fel.

 

Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?

Tudnia kell, hogy nincs-e az alkotórészekkel szembeni túlérzékenysége (allergiája).

 

Lehet-e a Svédkeserű krémet más gyógyszerekkel együtt alkalmazni?

Más hasonló hatású, külsőleges készítménnyel együtt ne alkalmazza, de  egyéb kezelés (gyógyszeres , illetve fizioterápiás) kiegészítésére alkalmazható.

 

Mit kell megfontolni, ha Ön várandós vagy szoptat?

A várandósság első harmadában ne használja!

A szoptatás ideje alatti alkalmazásakor ügyelni kell arra, hogy a készítmény az emlőkre ne kerüljön!

 

Hogyan kell a Svédkeserű krémet alkalmazni?

Naponta 2-3 alkalommal az előzetesen megtisztított, fájdalmas testrészt a krémmel vékonyan be kell kenni, majd óvatosan bedörzsölni. Borogatásként is alkalmazható.

 

Milyen nem kívánt mellékhatásai lehetnek a Svédkeserű krémnek?

Kámforra érzékeny egyéneknél kontaktekcémát okozhat. Levomentol vagy bármely alkotókomponens miatti bőrreakció esetén (bőrpír, viszketés, duzzanat) a készítmény alkalmazását hagyja abba!

Ha Ön bármilyen mellékhatást tapasztal, amely nem múlik el, keresse fel kezelőorvosát!

 

Mire kell még ügyelnie a Svédkeserű krém alkalmazása során?

A krém használata után mosson kezet!

Vigyázzon, a krém ne kerüljön a szem környékére, nyílt sebre, vérző testrészre, nyálkahártyára. A kezelt testfelületen ne alkalmazzon párakötést, ne melegítse!

 

Mennyi ideig alkalmazható a Svédkeserű krém?

Kúraszerű alkalmazása 3-4 hétig javasolt, de legfeljebb 6 hétig. A két kúra között legalább 2 hét szünetet kell tartani! Abban az esetben, ha tünetei hét napos kezelést követően nem csökkennek, illetve nem szűnnek meg, hagyja abba a kezelést!

 

Hogyan kell tárolni a Svédkeserű krémet?

Legfeljebb 25 °C-on, nedvességtől védve.

A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

 

Mennyi ideig tárolható a Svédkeserű krém?

A terméket csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.

 

Csomagolási egység: 60 g

 

Nyilvántartási szám: OGYI-667/1997

 

Gyártja és a forgalomba hozatali engedély jogosultja:

NATURLAND Magyarország Kft.

1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás