Termékeink

INFECTODELL ECSETELŐ OLDAT KÜLSŐLEG 2ML

infectodell_11_14358.jpg
Cikkszám: CV52516
3 025 Ft
2 382 Ft + ÁFA
Egység: 2 mlBruttó egységár: 1 513 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Összetevők
1 ml lNFECTODELL oldat 50 mg kálium-hidroxidot tartalmaz,
További összetevők: tisztított víz
A doboz 2 ml oldatot tartalmaz külsőleges használatraz.


MI az INFECTODELL oldat és mire alkalmazható?
Az INFECTODELL oldatot külsőleg alkalmazzuk molluscumok csetelésére (molluscum contagiosum),
Az INFECTODELL oldat feloldja a vírussal fertőzött sejteket, egy védekezési reakciót indít el a bőrben, mely a molluscumok gyógyulásához vezet. A kezelés következtében egy kis felületen fájdalommentes gyulladás jön létre, A gyulladás megszűnését követően a molluscum is gyógyul, Kérjük, ne felejtse el: az INFECTODELL oldat nem alkalmas minden típusú szemölcs (Verrucae) kezelésére, Amennyiben nem biztos, hogy Önnek vagy gyermekének milyen típusú szemölcse van, az INFECTODELL kezelés megkezdése előtt kérdezze meg kezelőorvosát.
Hogyan néz ki amoIluscum?
Körülbelül 2-5 mm nagyságú, a bőrből kiemelkedő göböcskék, melyek többnyire halmozottan jelentkeznek. Bőrszínűek vagy pirosas, fénylő illetve gyöngyözően csillámló felületűek, Közepükben gyakran tűszúráshoz hasonló behúzódás található.

Mire kell figyelni az INFECTODELL alkalmazása előtt?
Az /NFECTODELL nem alkalmazható:
• szemkörnyéken
• nyálkahártyán (száj, genitáliák), nyílt seben vagy sérült bőrön
• gyulladt molluscumok esetén
• anyajegyekre, tyúkszemre és más bőrelszarusodásra
• csecsemőknél és kisgyerekeknél 2 éves kor alatt
• a bőr hipertrófiás elváltozásai a (keloldok)
• született vagy szerzett immunbetegségek esetén (HIV fertőzés illetve gyógyszerrel történő kezelés esetén, melyen az immunrendszer működését befolyásolják), mertlilyen esetekben még nem áll megfelelő mennyiségű tapaszta at rendelkezésre,
Az INFECTODELLalkalmazásakor különös óvatosság Javasolt:
• szoptatás ideje alatt a mell környékén megjelonő molluscumok esetén. Ugyeljünk arra, hogya csecsemő ne érlntkezzen a kezelt bőrfelüleltel,
• azoknál a pácienseknél, akik atópiás dermatitiszben (neurodermitisz) szenvednek. Az INFECTODELL oldat nem alkalmazható az atópiás dermatitis akut fázlásban, csak a megfelelő
orvos kezelést követően!
Az INFECTODELL és egyéb más gyógyszerek együttes alkalmazása:
• nincs adat más gyógyszerekkel fellépő kölcsönhatásról Ennek
ellenére ne használja az INFECTODELL oldatot egyidejűleg azonos bőrfelületen más készítményekkel együtt.

Hogyan kell az INfECTODEll oldatot alkalmazni?
 az lNFECTODELL oldatot mindig pontosan ennek a tájékoztatónak megfelelően alkalmazza. Amennyiben bizonytalan, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Alkalmazása: naponta 2 alkalommal, reggel és este vigyen fel egy kis mennyiségű oldatot a zárókupakon lévő spatulával pontosan a molluscumra és hagyja megszáradni.

Fontos információ a helyes alkalmazáshoz
• Az INFECTODELL káliumhidroxid oldatot tartalmaz és helytelen alkalmazás esetén a bőrön felmaródást okozhat.
• Kerülje az oldalt szemmel történő érintkezését. Minden alkalmazás után mosson kezet.
Ha az INFECTODEL oIdat véletlenül a szembe kerülne, öblítse ki azonnal bő vízzel.
Keressen fel egy orvost és mutassa meg neki ezt a tájékoztatót.
• Figyelien arra, hogy az oldat ne érintkezzen egészséges bőrfelülettel és a nyálkahártyával.
Amennyiben ez mégis megtörténne, bő vízzel mossa e az oldatot a bőrről vagy nyálkahártyáról.
Ügyeljen arra, hogy alkalmazást követően az oldat az egészséges bőrfelületre ne csurogjon le.
• Túladagolás vagy túl gyakori alkalmazás esetén fájdalmas gyulladás jelentkezhet a bőrön
Ezért figyelmesen kövesse a termékben található alkalmazási útmutatót.
• Az oldat ne érintkezzen textíliákkal vagy az asztalterítővel. Ha ez mégis megtörténik, itassa fel az oldatot  egy papírtörl6vel és  azonnal mossa le az érintett területet bő vízzel.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás