Termékeink

VITIX GÉL 50ML

vitix gél.jpg
Cikkszám: CV5283
12 295 Ft
9 681 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 246 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

VITIX bőrápoló gél
Segíti az újrapigmentálódást
Tulajdonságok:
Az antloxidánsokban gazdag szabadalmaztatott aktiv növényi összetevőknek köszönhetően (EXTRAMEL°). újra beállltja a szabad gvökök fiziológiai egyensúlyát az epidermis sejtjeiben (meleniciták, keratínoticák). A ViTiX egy átlátszó, nem zsíros gél finom szemCsékkel. A mikroszemCsék védik az érzékeny aktív összetevőket. A
használati utasítás betartása biztosítja az aktiv összetevők kibocsátását il bőrrel való érintkezéskor.
Optimalizált formula lavítja a termék hatását.
A folyamatos fejlesztések lehetövé teszik az aktív összetevőket tartalmazó mikro-szerncsák méretének drasztikus csökkentését, amelyek ennek köszönhetően kevésbé érezhetőek, Igya gél felvitele könnyebb és kényelmesebb.
Használati utasítás:
A VITIX·- et naponta kétszer kell alkalmazni az érintett területeken és azok szegélye mentén. A gél felszfvódésa után egyéb krémek és make-up is felvihetö.
Összetétel és felhasználhatóság dátuma (hó/év) a dobozon található.
Forgalmazza:
Cellubio Kft. 2500 Esztergom Malonyai u. 2.
Származási hely: Franciaország

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás