Termékeink

BRADOLIFE FOLYÉKONY SZAPPAN PUMPÁS 350ML

BRADOLIFE FOLY SZAPP.jpg
Cikkszám: CV54996
1 370 Ft
1 079 Ft + ÁFA
Egység: 350 mlBruttó egységár: 4 Ft / 1 ml
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Előírt terméknév

Fertőtlenítő folyékony szappan

Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Figyelmeztetések az R- és S - mondatokon kívül:
Csak ép bőrfelületen alkalmazható!

A termék biztonságos használatára utaló S-mondatok:
S 2- Gyermekek kezébe nem kerülhet.
S 13 - Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol tartandó.
S 25 - Kerülni kell a szembejutást.
S 50 - Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel nem keverhető.

Elsősegélynyújtás:
Ha a készítmény szembe kerül, azt azonnal bő folyóvizes, 10-15 percig tartó szemöblítéssel kell eltávolítani és szakorvosi ellátást kell biztosítani. Lenyelés esetén a szájüreget vízzel ki kell öblíteni és vizet lehet itatni. Nem szabad hánytatni, orvost kell hívni.

Hulladékkezelés:
A csomagolóanyag kommunális hulladéknak tekinthető, speciális követelmények nincsenek. Kerülni kell a termék és maradékainak talajba, élővízbe és hígítás nélküli közcsatornába juttatását.

Környezetvédelmi óvintézkedések/ökotoxikológia:
A készítmény hígítatlanul talajba, élővízbe és csatornába juttatását kerülni kell. A termékben levő tenzidtartalom átlagosan legalább 84%-ban biológiai úton lebontható.

Tűzveszélyesség:
Nem tűzveszélyes.

Egyéb információk

Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid.
Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedély száma: JÜ-4238-4/2011.

Összetevők

Biocid hatóanyag: klórhexidin-diglükonát (20%-os oldatból 5%), Egyéb összetevők: kókuszzsírsav-amido-alkil-betain, kókuszzsírsav-dietanol-amid, propilén glikol dioleát, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone (1,5%-os oldata), illat, ioncserélt víz

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő:
Adagolóból kb. 3 ml készítményt juttatunk a benedvesített tenyérbe, amelyet 30 másodpercig alaposan eldörzsölünk, felhabosítunk, majd csapvízzel leöblítünk. A virucid hatás eléréshez a behatási idő: min. 1 perc.

Tárolás

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz helyen, szobahőmérsékleten 3 évig eltartható.

Gyártó címe

Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
6725 Szeged
Kenyérgyári út 5.

Forgalmazó cím

Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
6725 Szeged
Kenyérgyári út 5.

Vevőszolgálat

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás