Termékeink

JODOSEPT OLDAT KÜLSŐLEGES 1X 40ML

jodosept.jpg
Cikkszám: CV56329
1 225 Ft
965 Ft + ÁFA
Egység: 40 mlBruttó egységár: 31 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Jodosept külsőleges oldat 40ml

A Jodosept széles antimikróbás spektrummal rendelkező külsőleges fertőtlenítő oldat. Ép és sérült bőrfelületek (felületes sebek, égési sérülések), nyálkahártya fertőtlenítésére alkalmas. A Jodosept oldat átmenetileg csökkenti a mikroorganizmusok számát a kezelt felületen. A bőrbaktériumok vagy gombák okozta bőrfertőzések, illetve felülfertőzésekre való hajlam esetén kiegészítő kezelésként is alkalmazható.

Mi a JodoseptŸ oldat? 
A JodoseptŸ széles antimikrobás spektrummal rendelkező külsőleges fertőtlenítő oldat. Bőrfelületek, nyálkahártyák, felületes sebek és égési sérülések fertőtlenítésére alkalmas. 

Összetétele: 
1 ml oldat 100 mg povidon-jódot tartalmaz, amely 10 mg aktív jóddal egyenértékű. 

Antimikrobiális spektrum: 
A JodoseptŸ oldat povidon-jódot tartalmaz, amely egy széles spektrumú fertőtlenítőszer, baktériumölő, gombaölő és szelektív vírusölő képességgel. 

Alkalmazási terület: 
- műtétek előtt a bőrfelület vagy a nyálkahártyák fertőtlenítésére, 
- a bőrfelület fertőtlenítésére injekció, vérvétel, biopsziák, punkciók, infúziók és transzfúzió beadása előtt, 
- kisebb háztartási sérülések, vágott, horzsolt sebek esetén aszeptikus sebkezelésre, 
- bakteriális és gombás bőrfertőzéseknél, kiegészítő kezelésként.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás