Termékeink

BRAUNOL JÓD BŐRFERTŐTL 1000ML // FORGALMAZÁS SZÜNETEL

Cikkszám: CV56673
3 595 Ft
2 831 Ft + ÁFA
Egység: 1000 mlBruttó egységár: 4 Ft / 1 ml
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Braunol®   Bõr és nyálkahártya fertõtlenítõ - Jó(d) a sebnek!

Kiváló tulajdonságai miatt a Braunol® évtizedek óta közkedvelt bőr és nyálkahártya fertőtlenítőszer az általános betegellátásban, sebészetben.

 • Tulajdonságok:

  • használatra kész povidon-jód oldat
  • azonnali fertőtlenítő hatás
  • sebek kezelésére, azok elfertőződésének megelőzésére
  • fájdalommentes fertõtlenítés és nyálkahártya-antiszepszis
  • hígítás nélkül alkalmazható a legtöbb sebkötszerrel
  • hatékony a baktériumok, közöttük az MRSA, a mikobaktériumok, gombák, burkos vírusok (HBV/HIV), protozoák ellen
  • aktív összetevõk 100 g oldatban: – 7,5 g povidon-jód (10 % hatékony jód)
    

  OTH Engedély száma: JÜ-2994-4/2014

   

  A termék biztonsági adatlapja letölthető a B.Braun Magyarország honlapjáról.


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás