Termékeink

HELTIQ SZEMÖLCSELTÁVOLÍTÓ WART FREEZER 3

HELTIQ WART FREEZER SZEMÖLCSFAGYASZTÓ.jpg
Cikkszám: CV56884
3 650 Ft
2 874 Ft + ÁFA
Egység: 38 mlBruttó egységár: 96 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó - kézen és lábon előforduló közönséges szemölcsökre. A szemölcsöket egy kezelés alatt lefagyasztja.

  • Könnyű, gyors, biztonságos és hatásos
  • Gyermekbarát fagyasztási módszer a szemölcsökre  


A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó az átlagos kéz- és lábszemölcsök gyors és könnyű kezelését teszi lehetővé. A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó hatóanyaga az orvosok által használt hatékony fagyasztási módszer.

Mi a HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó?

A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztóval gyorsan és könnyen kezelheti a közönséges kéz- és lábszemölcsöket. A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó hatóanyaga az orvosok által használt hatékony fagyasztási módszeren alapul. Ezt a fajta kezelést krioterápiának nevezik. A krioterápia hosszú évek óta alkalmazott, megbízható, hatékony fagyasztási módszer. A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó adagolója lehetővé teszi azt, hogy a szemölcs típusától függően a megfelelő adagot használjuk.
Az adagoló speciálisan kialakított nyílása a kezelés alatt megvédi a szemölcs körüli egészséges bőrt, mert a szemölcsöt pontosan meg lehet célozni vele. A fagyasztási folyamat fokozatos, és mindössze 10 másodpercig tart. A fokozatos fagyasztási folyamat kevésbé fájdalmas, mint a szokásos fagyasztási módszerek. Ezért ideális például kisgyermekek kezelésére.
A szemölcs a kezelést követő 10-14 nap múlva leesik, a helyén új, egészséges bőr képződik. Nincs szükség összeállítani, a HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó azonnal használható.
Hatásos, biztonságos és rendkívül könnyű a használata! 

Mi a szemölcs?

A szemölcsök kemény, érzéketlen, bőrkeményedés-szerű jóindulatú kinövések, amelyek úgy nézhetnek ki, mint egy karfiol. Gyakran előfordulnak a kézen és lábon, méretük 3 és 6 mm közötti. A szemölcsöknek több fajtája létezik, a leggyakoribbak a kéz- és lábszemölcsök. A kéz- és lábszemölcsökön kívül léteznek még uszodszemölcsök, bőrkinövések és genitális (nemi) szemölcsök. 

Használati útmutató a HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztóhoz

A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó orvostechnikai eszköz, mely egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül! (CE0344) Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!
A HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztó közönséges kéz- és lábszemölcsök kezelésére alkalmazható. Javasoljuk, hogy a HeltiQ WartFreezer szemölcsfagyasztót csak azután használja, miután gondosan tanulmányozta a használati útmutatót.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás