Termékeink

BEPANGEL SEBKEZELŐ GÉL 50G

BEPANGEL.jpg
Cikkszám: CV57438
3 170 Ft
2 496 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 63 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

BepanGel sebkezelő gél segítőtárs a váratlan helyzetekben. Gyors sebellátás akut helyzetekre.

A Bepangel intelligens sebkezelő hidrogél kisebb sebek, például horzsolások, vágások, égési sérülések vagy napégés ellátására javasolt.

Azonnal csillapítja a fájdalmat hűsítő hatása révén.

Nem csíp.

Védőréteget képez, így segít a felülfertőzések megelőzésében.

Optimális nedvességtartalmat biztosít a sebnek, így csökkenti a hegképződés kockázatát.

Így alkot egy bizonyítottan hatásos, 4 az 1-ben, parabénmentes hidrogél, ami gyors segítséget tud nyújtani a váratlan helyzetekben, az akut sebellátásban.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás