Termékeink

BRADOLIFE KENDŐ KÉZFERTŐTLENÍTŐ 5X

bradolife kendő 5x.jpg
Cikkszám: CV57444
590 Ft
465 Ft + ÁFA
Egység: 5 dbBruttó egységár: 118 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

  • 1 doboz Bradoman fertötlenítö kendö tartalmaz 5 db külön csomagolt kendöt. Hatékonyság: Baktericid (MRSA), tuberkulocid, fungicid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatású is)                                                     Gyártó: Florin Zrt, 6725 Szeged Kenyérgyári út 5. Tel: 62 592 100, Fax: 62 592 145 e-mail: info@florin.hu

Alkalmazási koncentrációk és behatási idők:
A kezeket a kendővel alaposan, legalább fél percig dörzsöljük át, majd az oldatot hagyjuk a kezekre száradni. Bőrfertőtlenítés letörléssel, a behatási idő: 0,5 perc. Tárgyak és felületek fertőtlenítésénél a kendővel a kezelendő területet alaposan töröljük le úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak és az oldatot hagyjuk a felületre száradni.

Figyelmeztetés:
Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos. Elektromos eszközöket csak teljesen száraz kézzel szabad kezelni. Elektromos eszközök felületét csak áramtalanítás után szabad kezelni és teljes száradás után szabad ismét feszültség alá helyezni.

A készítmény biztonságos használatára utaló S mondatok:
S2-Gyermekek kezébe nem kerülhet.
S16-Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás.
S25-Kerülni kell a szembejutást

Elsősegélynyújtás:
Szembe jutás esetén: legalább 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha szükséges, szakorvoshoz kell fordulni.

Alkalmazási terület: kéz és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére, valamint injekciózás előtti bőrfertőtlenítésre alkalmazható.

Antimikrobális spektrum:
baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatású is)

Összetétel:
 engedélyszám: OTH 1791-3/2009

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás