Termékeink

VIRASOOTHE SPRAYGÉL BÁRÁNYHIMLŐRE 60ML

VIRASOOTHE1.jpg
Cikkszám: CV59011
2 745 Ft
2 161 Ft + ÁFA
Egység: 60 mlBruttó egységár: 46 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Virasoothe™ klinikailag igazoltan enyhíti a bárányhimlő okozta viszketést.

A Virasoothe™ spary gél klinikailag bizonyítottan enyhíti a bárányhimlő viszketési tüneteit azáltal, hogy hűti a bőrt, ígycsökkentve az irritációt.

Legfőbb tulajdonságok

 • Párolgás segítségével hidratálja és hűsíti a bőrt
 • Gyorsan felszívódó, illatmentes spray gél, amely nem tartalmaz tartósítószert
 • Hűsítő spray gél

Legfőbb előnyök

 • Klinikailag bizonyítottan enyhíti a bárányhimlő okozta viszketést
 • Gyermekeknél könnyen használható arcra és az egész testre
 • Biztonsággal alkalmazható már 6 hónapos kortól is
 • Gyors hűsítő hatás, enyhíti a bárányhimlő okozta viszketést

A bárányhimlőről

A bárányhimlő a varicella zoster vírus által okozott járványos fertőző gyermekbetegség, mely leginkább a kisgyermekeket érinti.

A bárányhimlő első jelei

Jellemzően enyhe lázzal és viszkető bőrhólyagok megjelenésével jár együtt. A hólyagok általában először piros foltok formájában a mellkason és a hason jelennek meg, később pedig a teljes testfelületen is elterjednek. A hólyagok körülbelül 4-5 napon belül leszáradnak és varasodásokká alakulnak. Ha ezeket elvakarják, vagy baktériumokkal fertőződnek, a helyükön tartós hegek maradhatnak.

Amit a bárányhimlőről még feltétlenül tudni kell

 • A gyermekek 90%-a elkapja a bárányhimlőt¹.
 • Leggyakoribb a 0-4 éves korú gyermekek körében².
 • A fertőzés általában széles körben terjed, amely a téli és a kora tavaszi időszakban tetőzik.
 • Az ágyhoz kötött állapot gyermekeknél általában 7-10 napig tart.
 • A vírus okozta kiütések és a hólyagok gyakran nagyon viszketnek, begyulladnak és baktériumokkal felülfertőződhetnek.
 • A viszketést tartják a bárányhimlő legkellemetlenebb tünetének³.
 • A vakaródzás felülfertőződést okozhat, ami késlelteti a sebgyógyulást és maradandó hegeket okozhat - ez az, ami a szülőket a leginkább aggasztja³.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás