Termékeink

EMOFIX VÉRZÉSCSILLAPÍTÓ KENŐCS 30G

EMOFIX VÉRZÉSCSILLAPÍTÓ KENŐCS.jpg
Cikkszám: CV61192
2 930 Ft
2 307 Ft + ÁFA
Egység: 30 grBruttó egységár: 98 Ft / 1 gr

Termékismertető / Betegtájékoztató

Külsőleg alkalmazandó orvosi készítmény a nyálkahártya vérzéses állapotainak megelőzésére illetve csökkentésére, mint például a sérülés vagy egyéb ok miatti orrvérzés, a fogínyvérzés, stb.

Alkalmazása: Kenjen fel annyi kenőcsöt, amennyi a vérzéssel érintett területet teljes egészében elfedi. Ha a terméket az orrvérzés elállítására kívánja használni, a kenőcs bejuttatásához használjon megfelelő segédeszközt.

Lehetséges mellékhatások: A készítmény nem okoz mellékhatásokat

Összetétel: Telített zsírsavak keveréke, fermentált élesztő kivonat (növényi kollagén), foszfatidák (szója), E-vitamin acetát, méhviasz, szójaolaj, steril alkohol, kálcium klorid, kálium, magnézium, gliceril-monosztearát, p-hidroxi-metil-benzoát, p-hidroxi-propil-benzoát, BHT.

További információk: A készítményt tárolja 18 – 25 °C közötti hőmérsékleten. Alacsonyabb hőmérsékleten a kenőcs tömörebb, magasabb hőmérsékleten folyékonyabb halmazállapotú lehet, amely azonban nem jár minőségromlással. Újra szobahőmérsékleten tartva a termék visszanyeri eredeti állagát (legalább 18 °C).

Ne alkalmazza a kenőcsöt valamely összetevője iránti túlérzékenység esetén.

Nem kívánatos reakció esetén függessze fel a használatot, és forduljon kezelőorvosához.

Használat után gondosan zárja vissza a kupakot.

A csomagoláson jelölt lejárati időt követően ne használja a terméket!

Gyermekek elől elzárva tartandó! 

CELogo jeles orvostechnikai eszköz

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás