Termékeink

WARTNER STIFT TYÚKSZEMIRTÓ 1X 1X

WARTNER TYÚKSZEM STIFT.jpg
Cikkszám: CV7524
2 320 Ft
1 827 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 2 320 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Mi a Wartner tyúkszem-eltávolitó stift és mire használható?
A wartner tyukszem-eltavolitó stift a megvastagodort bőr, illetve olyan bőrelváltozások, mínt tyúkszem tovabbá sulyos vagy folyamatos, a bőrre tartósan háruló nyomás (pl. túl szűk cipő viselése) hatasara alakult bőrkeményedés kezelésére szolgálÓ orvostechníkai eszköz. Afolyamatos dörzsölődes a bőrsejtek felhalmozódását eredményezi, amely megvastagadott és fájdalmas elváltozásokhoz vezet, A toll formájú applikátor nagy koncentrációjú tyúkszem-eltávolito gélt tartalmaz. A gél elösegíti a bőrseJtek megúJulásat amely a bőr lehámlásához vezet. Ezek után új, egészséges bőr képződík,
a megvastagódott bőr tyukszem pedíg eltűnik.
Használati útmutató
Alkalmazza naponta kétszer, 4 napon keresztül. Az érintett területen lévó bór a négynapos kezelés utan kovetkező negy nap folyamán lehámlik. A lehámló bőrt langyos víz alatt óvatosan eltávolithatja.
A teljes. nyolcnapos kezelés utan új, egészséges bőrréteg kezd kepzödní. A tyúkszem igy már az elsőo heten eltűnhet. Amennyíben a tyúkszem nem szűník meg teljesen, 4 nap szünet után ísmételje meg a kezelést, 5zűkseg eseten a kezelés négyszer ismételhető. Egyalkalmazáshoz egyetlen csepp gel elegendo.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás