Termékeink

WARTNER STIFT SZEMÖLCSIRTÓ 1X 1X

wartner szemölcseltáv stift.jpg
Cikkszám: CV7535
3 860 Ft
3 039 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 860 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Mi a Wartner szemölcseltávolító stift és mire használható?
A Wartner szemölcs-eltávolitó stift a közönséges szemölcs (verruca vulgaris és verruca plantaris) kezelésere szolgaló orvostechnikai eszköz. A toll formájú applikátor nagy kenrentraciójú szemölcs-eltávolító gélt tartalmaz. A gél elősegíti a bőrsejtek megujulását, amely a bőr lehámlásához vezet. Ezek után új, egészséges bőr kepződik, a szemölcs pedig eltúnik.
Használati útmutató
Alkalmazza naponta kétszer, 4 napon keresztul. Az érintett területen lévő bőr a négynapos kezelés után következő négy nap folyamán lehámlik. A lehámló bőrt langyos víz alatt óvatosan eltavolithatja. A teljes, nyolcnapos kezelés után új, egészséges bőrréteg kezd kepzódni.
A szemölcs igy mar az első heten eltűnhet. Amennyiben a szemölcs nem szűnik meg teljesen, 4 nap szünet után ismételje meg a kezelést. Szükség es etén a kezelés négyszer ismételhető.
Egy alkalmazáshoz egyetlen csepp gél elegendő.


What is the Wartner Wart & Verruca Pen and what is it used for?
The WartnerWart & Verruca Pen is a medical device indicated for the treatment of common warts
(verruca vulgaris and verruca plantaris) and verrucas. The pen applicator contains a highlyconcentrated
wart & verruca removal gel. The gel prornotes skin cell regeneration which causes the skin
to peel. Asthis occurs, new healthy skin forms and the wart (or verruca) will shrink and disappear.
Instructions for use
Apply twice daily for 4 days. After treating for 4 days, the skin will peel off during the next 4 days.
You can carefully remove the peeling skin under lukewarm water. After the treatment new skin
(free from warts & verrucas) will be formed. The wart or verruca may disappear from the first
week of treatment.lf the wa rt do es not disappear completely, repeat the treatment after a break
of 4 days. You can repeat this treatment schedule up

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás