Termékeink

BELLA BABY HAPPY MAXI 8-18KG 66X

bella baby maxi 70x.jpg
Cikkszám: CV52543
6 810 Ft
5 362 Ft + ÁFA
Egység: 66 dbBruttó egységár: 103 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Bella Baby Happy pelenkát újszülöttek és csecsemők számára készítjük. A többféle kiszerelésben elérhető pelenkák kialakítását, méretezését a baba fejlődési szakaszaihoz igazítottuk: egy modern, átlélegző és kitűnő nedvszívó tulajdonsággal rendelkező pelenkát fejlesztettünk. A 3d Flexi Systeminnovációnak köszönhetően a pelenka a baba komfortérzetet kitűnően biztosítja a rugalmas tépőzáras rögzítésnek, a puha derékrésznek és a magasan redőzött oldalelemeknek köszönhetően. A Magic Green nedvszívó réteg minden eddigi megoldásnál szárazabban tartja a baba bőrét, a felvett nedvességet azonnal géllé alakítja és egyenletesen eloszlatja a pelenka teljes hosszában. A pelenka légáteresztő kivitele a bőr szabad légzéséért felel.

 A Maxi pelenkaméret a már önállóan ülni tudó és négykézláb mászni kezdő kicsink számára lesz az ideális választás, ajánljuk a 8-18 kg súly közötti aktív babák számára.

A Maxi méretváltozat BIGPACK, 70 db-os kiszerelése bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású zöld tea kivonatot tartalmaz.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!