Termékeink

PATIKÁRIUM XILIT ÉDESÍTŐ POR 500G

Cikkszám: CV59870
1 615 Ft
1 272 Ft + ÁFA
Egység: 250 grBruttó egységár: 6 Ft / 1 gr

Termékismertető / Betegtájékoztató

étkezési célra használható xilit alapú asztali édesítőszer

cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel alacsony, 7-es glikémiás indexének köszönhetően kisebb mértékben emeli meg a vércukorszintet, mint a hagyományos cukrok.

édesítő értéke megegyezik a cukoréva. Nem karamellizálható, és az élseztőt sem lehet felfuttatni belőle.

Candida diétát folytatóknak is fogyaszthatják, mivel lúgosító hatású

A cukorhoz képest a xilit 40%-kal kevesebb kalóriát és 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz

Nagyobb mennyiségben fogyasztva hashajró hatású.

Kutyáknak és más házi kedvenceknek nem adható, mert a szervezetük nem képes lebontani

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás