Termékeink

ROBOKID VASTARTALMÚ MULTIVITAMIN SZIRUP 150ML

ROBOKID VAS SZIRUP.jpg
Cikkszám: CV104
1 465 Ft
1 395 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 7 Ft / 1 db
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

RoboKid vastartalmú szirup vitaminokkal 150 ml

A vashiányos vérszegénység az egyik leggyakrabban előforduló csecsemő- és kisdedkori hiánybetegség. A kicsik étrendje általában nem tartalmaz magas vastartalmú ételeket (pl. máj, vörös húsok, búzakorpa), ezért anyatejes táplálás esetén, vagy amennyiben a csecsemő nem kap legalább napi fél liter tápszert, 6 és 36 hónapos kora között fokozottan figyelni kell a megfelelő mennyiségű vas bevitelére. A RoboKid rendszeres adásával a kicsik szervezete számára szükséges vasbevitel egyszerűen megoldható. Amennyiben kérdései merülnének fel a vashiánnyal kapcsolatban, érdeklődjön gyermeke kezelőorvosánál!

Összetevők:
invert cukor, víz, vas-II-szulfát, C vitamin, őszibarack aroma, stabilizátor,

Felbontást követően 6 héten belül fogyasztható!


5ml-ben található hatóanyag mennyiség:
C vitamin 20mg
B1 vitamin 0.47mg
B6 vitamin 0.67mg
B12 vitamin 0.33mikrogramm
Vas 7mg

Kizárólag orvosi javaslatra és az orvos által előírt mennyiségben alkalmazható 3 éves korig!

Ha másképp nem nem rendeli 
4 hónapos kortól 1 éves korig naponta 5 ml
1éves kor felett 2x5 ml adása javasolt. 
Italba is belekeverhető.

Ellenjavallat:

Az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység, magas vasszérum szinttel járó állapotok.

Forgalmazza:
MEDICO UNO PHARMA KFT

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás