Termékeink

SCHÜSSLER SÓ CALCIUM FLUORATUM D6 20 G

schüssler calcium fluoratum.jpg
Cikkszám: CV1296
3 510 Ft
3 343 Ft + ÁFA
Egység: 80 dbBruttó egységár: 44 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Nr.1.  Calcium - fluoratum szükségletre utaló jelek:

Általános:

Berepedezett bőrü kezek és ajkak

Érdes kéz és törékeny lábkörmök

Fokozott szaruképződés a kezeken és sarkakon

Visszeresedésre való hajlam

Gyakori bokasüllyedés

Csontsarkantyú, csontkinövés

Csontállomány elvesztése ( osteoporosis)

Süllyedéses panaszok: spontán,  önkéntelen vizelési vagy székelési inger

 

Karakterisztikus jellegzetesség:

Különleges gyorsasággal száradnak be  szilárd pörkökké,  „maró hatású"( ätzend)  nyákok

 

Az állapot rosszabbodását idézi elő:

Hideg, és nyirkoshideg környezet, nyugalom

 

Az állapot javulását idézi elő:

Meleg, ill. hőség, mozgás és gyógyfürdő

 

Pszychés sajátságok:

Félelem, az éppen szembenálló problémával kapcsolatban nem képes helytállni!

 

Arcelemzés:

Tipikus Calcium fluoratum:

-kockaránc,redő alsó,felső szemhéjon (legyező redők az alsó szemhéjon)

-átlátható fogszélek

-barnás-fekete elszineződés  a szem területén és külső fényesség a  homlokon

Alkalmazási terület: Vérfalak rugalmasságának elvesztése / aranyeres csomók, visszerek, érelmeszesedés/. Csont-, és fogbetegségek /caries-hajlam/. Ínszalagkárosodások, gyermekek angolkórja, tartási gyengeség, bőr korai elöregedése. Kiegészítő szere különféle fekélyek kezelésének.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás