Termékeink

FITORAL SZAJVIZ 15 ML 1 DBZ

FITORAL.jpg
Cikkszám: CV1727
1 460 Ft
1 150 Ft + ÁFA
Egység: 15 dbBruttó egységár: 97 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

FITORAL SZÁJVÍZ


Gyulladás és fájdalom csillapitó, vérzés csökkentő, fertőtlenitő hatásu.


Tartalmaz:

Tartalmaz
gyulladás és fájdalomcsillapító, vérzés csökkentő, fertotlenítő, hatású anyagokat (cickafarkfu, orvosi zsálya, citromfu, kakukkfu, fahéj, borsosmenta, édeskömény és ánizs olajat, szegfűszeg, narancs, gyömbér kivonatot, mentolt, timolt és fenilszalicilátot). A FITORAL alkalmazása után a szájíz kellemessé, a lehelet tartósan üdévé válik.


cickafark fuvet, orvosi zsályát, citromot, kakukkfüvet, fahéjat, borsmetát, édesköményt , ánizs olajat

A Fitoral alkalmazása után a szájiz kellemessé, a lehelet tartósan üdévé válik


Alkalmazás:

Öblögetés esetén:
fél pohát vizhez 10-15 csepp Fitoral-t kell adni és azzal a szájüreget többször átübliteni
Torokgyulladás eseteén: naponta 2-3 cseppet kockacukorra cseppegtetünk és lassan elszopogatjuk.
Ecsetelés:
a gyulladt vérző foginyt naponta két- három alkalommal vattatamponnal ecseteljük. A gyulladás mérséklődése esetén egyre ritkábban alkalmazzuk


Zselé alkalmazása: naponta 2-3 alkalommal a gyulladt, vérző ínyre vékonyan felkenjük. Műfogsort viselők fogíny gyulladása esetén műfogsor alá is alkalmazható.

Figyelmeztetés:

A készítmény bármely komponense iránti egyéni túlérzékenység (allergia) estén nem szabad alkalmazni
Tudnia kell, hogy nincs-e a készítmény alkotórészei iránti túlérzékenysége (allergiája).

- A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

Kiszerelés
15 ml oldat cseppentős üvegben, dobozban 10 g zselé fém tubusban, dobozban

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás