Termékeink

GRIPE WATER 120ml

gripe water 120ml.jpg
Cikkszám: CV1893
1 945 Ft
1 532 Ft + ÁFA
Egység: 150 dbBruttó egységár: 13 Ft / 1 db
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Ismert receptúrával: 2,28 mg/ 5 ml TERPÉNMENTES KAPORMAGOLAJJAL szódabikarbónával, és ízesítőként borsmentaolajjal, ánizsolajjal


Kiszerelés: 120 ml  Minőség megőrzési idő: 3 év.

  • A Gripe Water vagy „Angol Víz” az első receptúra óta használatosak – az 1800-as évek végétől – a csecsemőkori hasfájós panaszok enyhítésére. Népszerűségük töretlen.
  • A Gripe Water Baby tradicionális receptúra szerinti természetes növényi olajokat tartalmaz.
  • Gripe Water Baby ebben az összetételben több mint 15 éve került forgalomba az Európai Unió területén.
  • A Gripe Water Baby készítmény természetes összetevői segíthetnek csökkenteni az emésztés során kialakuló gázok felhalmozódását, ezen keresztül enyhíteni a hasfájás panaszokat.
  • A Gripe Water Baby,  „hasfájós” készítménnyel (szimetikonok, lactase enzim cseppek) egy időben, párhuzamosan is adható, a mielőbbi panaszmentesség elérése érdekében.
  • Gripe Water Baby gyógyszergyárban, GMP szerint gyártott, biztonságos készítmény.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás