Termékeink

BIO-FOLSAV TABLETTA 60X 60X

bio folsav.jpg
Cikkszám: CV1947
1 455 Ft
1 146 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 24 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

- a biztonságos terhességért

Évekkel ezelőtt a folsav egy elfelejtett vitamin volt, de a legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy azoknál a nőknél, akik terhességük alatt nem kapnak elegendő folsavat, növekszik a születési rendellenességek előfordulása. Számos országban ez a tény arra késztette az egészségügyi hatóságokat, hogy a családot tervező nőknek a folsav szedését ajánlják. Angliában pl. a kormány egészségügyi főorvosa, a terhességet vállalni kívánó nőknek a fogamzástól a 12. terhességi hétig naponta 400 μg folsav fogyasztását javasolja. Az étrend Bio-Folsavval történő kiegészítése segít, hogy elérje ezt a mennyiséget. A folsav egy fontos, vízben oldódó B-vitamin, melynek nagy jelentősége van a sejtosztódásban. A sejteknek akkor van szükségük folsavra, amikor a genetikai információjukat képzik az osztódás előtt (vagyis az RNS- és DNS-képzésben). A fehérjeszintézishez szintén szükség van erre a nagyon fontos vitaminra.

Megfelelő vitaminforrások

A legjobb természetes folsavforrások a zöld levelű zöldségek, a citrusfélék (citrom, narancs, grapefruit) és a máj. Az összes gabonaféleség, a tojás és a hús is tartalmaz bizonyos mennyiségű folsavat. Amennyiben lehetséges, ajánlott a szükséges folsavmennyiséget a természetes táplálkozás útján fedezni. Amint azonban azt táplálkozástudományi vizsgálatok feltárták, a legtöbb nő kevesebb mint 200 μg folsavmennyiséget fogyaszt a napi táplálékkal. Csak nagyon kevés nő jut az ajánlott mennyiséghez étrend-kiegészítő szedése nélkül. A Bio-Folsav étrend-kiegészítő 200 μg folsavat tartalmaz, melynek szedése teljesen biztonságos. A természetes táplálékokban lévő folacint a szervezetnek először folsavvá kell alakítania, mert csak azt követően tudja hasznosítani, míg a Bio-Folsav a felszívódás után azonnal kész a hasznosulásra.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás