Termékeink

BÉRES FLU-VIT FILMTABL. 14X 1 DB

béres flu vit.jpg
Cikkszám: CV1976
1 235 Ft
972 Ft + ÁFA
Egység: 14 dbBruttó egységár: 88 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel , ginseng, echinacea kivonatokkal, influenza, megfázás kiegészítő kezelésére.

A Béres Gyógyszergyár Rt. a gyógyszeres terápia mellett a Flu-vit filmtablettát javasolja hűléses betegségek kezelésére, mert:
- segít a gyors felépülésben
- természetes gyógynövény kivonatai (ginseng, echinacea) csökkentik a betegség súlyosságát,
- egyéb összetevői (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek), ezen belül is emelt C-vitamin és cink tartalma növelik a legyengült szervezet ellenálló képességét.

1 filmtabletta hatóanyagtartalma: 400 NE A-vitamin (retinol-acetát formájában), 1,4 mg B1-vitamin (tiamin-nitrát formájában), 3 mg B2-vitamin (riboflavin), 25 mg B3-vitamin (nikotinamid), 4 mg B5-vitamin (kalcium-pantotenát formájában), 5 mg B6-vitamin (piridoxin-klorid formájában), 0,1 mg folsav, 0,05 mg biotin, 150 mg C-vitamin (aszkorbinsav), 30 NE E-vitamin (tokoferol-acetát formájában), 0,08 mg K1-vitamin (fitomenadion), 250 mg magnézium (magnézium-oxid formájában), 138 mg kalcium (kalcium-karbonát és kalcium-hidrogénfoszfát formájában), 107 mg foszfor (kalcium-hidrogénfoszfát formájában), 12 mg cink (cink-szulfát formájában), 4 mg mangán (mangán-szulfát formájában), 1 mg réz (réz-glükonát formájában), 0,12 mg króm (króm-pikolinát formájában), 0,1 mg szelén (szelénessav formájában), 0,07 mg molibdén (ammónium-molibdenát formájában), 80 mg ginzenggyökér-szárazkivonat (Extr. Ginseng e. rad. spir. sicc.), 40 mg kasvirággyökér-szárazkivonat (Extr. Echinaceae pall. e. rad. spir. sicc.).

Segédanyagként mannitot, mikrokristályos cellulózt, polivinil-pirrolidont, magnézium-sztearátot, polivinil-alkoholt, talkumot, lecitint, gummi xanthan-t és színezőanyagokat (E104, E 131, E171, E172) tartalmaz.

Alkalmazása ajánlott a többnyire ősztől tavaszig előforduló hurutos időszakokban az ellenálló képesség növelésére, a hűléses és más jellegű légúti betegségek (pl. influenza, megfázás, nátha, hörghurut) kiegészítő kezelésére, valamint az ilyen esetekben megnövekedett vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem-szükséglet kielégítésére.

Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta.

A készítményt folyamatosan legfeljebb 8 hétig lehet szedni.

Ezt követően az alkalmazásban legalább két hét szünetet kell tartani!

A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás