Termékeink

COREGA TABS DENTAL WEISS TABL. 30X

corega dental white.jpg
Cikkszám: CV1996
2 015 Ft
1 587 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 67 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

  

A műfogsoron naponta számos szennyeződés rakódik le. Ezt a szennyezodést, amely szájszagot és gyulladásos folyamatokat idézhet elo, naponta kétszer, reggel és este el kell távolítani. A COREGA TABS BIO FORMULA hatását pezsegve fejti ki. A fogkefénél hatékonyabban, a legkisebb résekbol is eltávolítja a szennyezodéseket. A COREGA TABS BIO FORMULA különleges biológiai hatóanyag kombinációjával a legellenállóbb szennyezodéseket és elszínezodéseket is eltávolítja. A mufogsorokat azonban még 1000 órás kezelés után sem támadja meg. A COREGA TABS BIO FORMULA rendszeres használatával a mufogsor csupán 10-15 perc alatt mindig ragyogóan tiszta és higiénikus leszCorega Tabs Dental White

Fehérítő hatású műfogsortisztító tabletta. Az aktív enzim eltávolítja a makacs lepedékeket.
Feloldja és eltávolítja a tea, kávé és a nikotin okozta foltokat. Rendszeres, napi kétszeri használata esetén  a műfogsor olyan gyöngyfehér lesz, mint újkorában.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás