Termékeink

NATURLAND ANTISUDOR OLDAT 50ML

Cikkszám: CV2039
2 220 Ft
1 748 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 44 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az izzadásgátló segít csökkenteni a bőrfelületek izzadását, és megelőzni a kellemetlen szagok kialakulását. Alkalmazható a tenyéren, talpon és testhajlatokban.

Használata: Kenje be az oldattal megnedvesített vattával a tiszta, száraz, ép, nem irritált bőrfelületet és hagyja száradásig szabadon. Naponta egyszer, este fürdés után, lefekvés előtt alkalmazza. Az izzadás mértékének a csökkenése esetén a termék alkalmazásának gyakorisága csökkenthető, napok, majd hetek kihagyása lehetséges.

Tárolás: Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védve, zárt kupakkal.

Felhasználható (hónap/év) a doboz tetején jelzett időpontig.

Összetevők/Ingredients: Isopropyl Alcohol, Aqua, Aluminium Chloride.

Figyelmeztetések: Gyermekek elől elzárva tartandó! Külsőleg! Az összetevőkre való érzékenység esetén, illetve nedves bőrfelületen alkalmazva irritációt okozhat! Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Ellenkező esetben azonnal mossuk le, és forduljunk orvoshoz.

A termék használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát!

Forgalmazó: Natureland Egészségcentrum Zrt. 3060 Pásztó, NATURLAND Park www.naturland.hu

Nettó térfogat: 50 ml

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás