Termékeink

PHYTENEO METHIONIN KOMPLEX KAPSZULA 60X

methionin komplex.jpg
Cikkszám: CV208
3 760 Ft
2 961 Ft + ÁFA
Egység: 60 kapszBruttó egységár: 63 Ft / 1 kapsz

Termékismertető / Betegtájékoztató

A termék alkalmas hajritkuláshoz, hajhulláshoz vagy ismeretlen eredetű hajnövekedési rendellenességhez és/vagy szülés után, bizonyos gyógyszerek alkalmazásával, hormonális hatások (magas dihidrotesztoszteron-tartalom) következtében, valamint a körmök és a bőr regenerálására (pl.: pattanás).

Természetes hatóanyag:
A tökmagokban található fitoszterolok csökkentik a dihidro-tesztoszteron tartalmát, amelynek magas koncentrációja a hajhullást okozza. A kukoricacsíra, mint az esszenciális aminosavak forrása, javítja a haj minőségét.

Az anyagok összetett összetétele nagy mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz (250 mg L-metionin és 50 mg L-cisztein 1 kapszulában). Ezek az anyagok a keratin fehérje nélkülözhetetlen részét képezik, ami kulcsfontosságú a haj és a körmök szempontjából.

A termék B-vitamin-komplexet tartalmaz: A tiamin (B1) rendkívül hidrofil vegyület, helyettesített tiazol- és pirimidinmagokból áll. Fogyasztása túlzott stressz hatására növekszik. A Ribo fl avin (B2) sárga vagy narancs-sárga természetes színezék. Jelentősen befolyásolja a cukrok, zsírok és aminosavak anyagcseréjét és / vagy a bőr és a haj minőségét. A pantoténsav (B5) β-alaninból és pantoténsavhoz kötött aminosavakból áll. Részt vesz az emberi test összes tápanyagcseréjében. Javítja a körmök, a haj és a bőr minőségét. A piridoxin (B6) a piridoxin, a piridoxal és a piridoxamin származékainak általános neve. Ezek az anyagok részt vesznek az aminosavak és szénhidrátok anyagcseréjében. Egyéb dolgokon kívül a B6 a tesztoszteron hormon receptoraihoz kötődik, ami csökkenti annak hatásait. A biotin (B7) egy karbamid és tiofén kondenzátuma, valerinsavmaradékkal. Segít a zsírok, cukrok és fehérjék lebontásában; ha hiányzik, a bőr minőségének romlását okozhatja.

Hatóanyag mennyiség (1 kapszula)
L-metionin 250 mg
L-cisztein 50 mg
B1-vitamin (tiramin) 1,4 mg
B2-vitamin (riboflavin) 5 mg
B5-vitamin (kalcium-pantotenát) 40 mg
B6-vitamin (piridoxal) 1 mg
B7-vitamin (biotin) 0,15 mg
A zsurló kivonata 50 mg
Kivonat tökmag 70 mg
A kukoricacsíra kivonata 40 mg

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!