Termékeink

BONOLACT PRO+BIOM KAPSZULA 60X

Cikkszám: CV2354
6 685 Ft
5 264 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 111 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Pro+Biom élőflórát tartalamzó étrend-kiegészítő kapszula

Lactobacillus acidophilus LA-5* és Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB12* aktív baktériumtörzseket kapszulánként legalább 2 milliárd CFU* mennyiségben tartalmazó készítmény. ( Colony-forming unit = telepképző egységek száma)

Vegetáriánus és vegán étrendbe illeszthető.

Adagolás: 3 éves kortól naponta 1 kapszula. A kapszula tartalmát szétnyitás után max. 37C hőmérsékletű folyadékban keverje el, az oldatot közvetlenül fogyasztás előtt készítse el. 12 éves kor felett és felnőtteknek 2x1 kapszula naponta étkezés közben, folyadékkal. Antibiotikum-kezelés alatt a Pro+Biom kapszula alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

A készítmény összetevőire érzékeny személyek a terméket nem fogyaszthatják. Alkalmazása 3 éves kor alatt, továbbá immunhiányos állapot esetén nem javasolt. Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl. 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás