Termékeink

BONOLACT PRO+BIOTIKUM KAPS 60X

bonolakt.jpg
Cikkszám: CV2354
4 955 Ft
3 902 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 83 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Bonolact ® Pro+biotikum, az egészséges bélflóra fenntartásáért


A Bonolact® Pro+biotikum probiotikus hatású, élő baktériumokat tartalmazó speciális étrend-kiegészítő. Rendszeres szedésével segíti az egészséges bélflóra fenntartását. Kiemelkedően magas csíraszámban tartalmazza a legfontosabb egészségvédő baktériumtörzseket: Lactobacillus acidophilus LA-5® és Bifidobacterium BB-12®, amelyek széles körben klinikailag vizsgált és dokumentáltan élettanilag hasznos baktériumok. A Bonolact® Pro+biotikum  kizárólag természetes anyagokból készült, klinikailag tesztelt készítmény.

Felhasználási javaslat: az egészséges bélflóra fenntartásáért szedjen naponta 2x1 kapszulát étkezés közben, vagy után.

Hogyan regenerálható az antibiotikum kúra során sérült bélflóra?

A gyógyító antibiotikum kúrák alatt a hasznos baktériumok nagy számban pusztulnak el, ezért pótlásukhoz használja a speciálisan erre az esetre fejlesztett probiotikus termékünket, Hogyan kell a Bonolact® Pro+biotikum-ot tárolni?

A termék minőségét speciális csomagolás védi. A termék környezeti hőmérsékleten tárolható. A Bonolact® Pro+biotikum - a csomagoláson feltűntetett szavatossági időn belül - két évig szobahőmérsékleten eltartható. A kapszulákban található élő baktériumtörzsek csíraszáma ezen időtartam alatt nem csökken a garantált érték alá !Vannak-e mellékhatásai a Bonolact® Pro+biotikum-nak?

A Bonolact® Pro+biotikum-ban megtalálható baktériumtörzsek klinikai vizsgálatai során a kutatók még az ajánlott dózis többszörösének bevitelekor sem tapasztaltak mellékhatásokat.

Az OÉTI által bevizsgált és szakvéleménnyel ellátott termék. OÉTI szám: 91/É

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról

3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat


Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis a
füldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabb
ideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugód
élettartamát.

  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.
  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el

Hírlevél feliratkozás