Termékeink

CURASEPT 212 SZÁJÖBLITŐ 0,12% 200ML

11_9207.jpg
Cikkszám: CV2517
3 245 Ft
2 555 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 16 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

CURASEPT ADS - Klórhexidin tartalmú készítmények

Bizonyos helyzetekben a mechanikai plakk eltávolítás korlátozott vagy nem megoldható, ilyenkor a kémiai plakk kontrol segíthet kiegészíteni vagy átmenetileg helyettesíteni a mechanikai tisztítást.

hspace=5A kémiai plakk eltávolítás kulcsa a klórhexidin hatóanyag, amely megbontja a baktériumokból álló biofilmet és megakadályozza annak újraalakulását. Megtapad a száj nyálkahártyáján és a fogakon, így 8-12 órán keresztül folyamatosan fejti ki hatását.
Sajnos a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények hosszantartó alkalmazásának gyakori mellékhatása a fogak és nyálkahártya barnás elszíneződése.

hspace=5A CURASEPT ADS az első olyan klórhexidin tartalmú termékcsalád, amely mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését.
Speciális összetételének köszönhetően:

Nem okoz elszíneződést

Nem okoz ízérzék zavart 

A Curasept készítményekben található ADS rendszer jelentősen csökkenti az elszíneződés kockázatát és kiküszöböli a hagyományos klórhexidin tartalmú készítmények alkalmazásakor tapasztalható ízérzékzavar kialakulását.
A CURASEPT ADS készítmények haszálatával megelőzhető az ínygyulladás kialakulása.

SZÁJÖBLÍTŐ
A CURASEPT ADS három különböző koncentrációban, felhasználásra készen kapható.
Alkalmazásakor az eddig ismert mellékhatások közül nem alakul ki a fogak barnás elszíneződése és nem változik az ízérzékelés.
A CURASEPT ADS nem tartalmaz alkoholt, így nem égeti a nyálkahártyát.

FOGKRÉM GÉL
A CURASEPT ADS fogkrém gél használata minden olyan esetben javasolt, amikor a fogorvos klórhexidin tartalmú szájöblítőt ajánl.
A hagyományos fogkrémekben található nátrium-lauril-szulfát (SLS) gátolja a klórhexidin elnyújtott plakkcsökkentő hatását, ezért a két hatóanyag egymás utáni alkalmazása nem javasolt.
A CURASEPT ADS fogkrém gél nem tartalmaz SLS-t, így nem csökkenti a CURASEPT ADS szájöblítő hatákonyságát.
A CURASEPT ADS fogkrém gél önmagában is alkalmazható.

Egyéb készítmények
Komolyabb fogorvosi beavatkozásoknál vagy már kialakult ínygyulladás, parodontitis esetén 0,5% klórhexidin tartalmú CURASEPT ADS gél vagy spray használata javasolt.
Szintén ajántott implantátumok, protézis, fogszabályozó esetén az íny helyi kezelésére Pontosan a problémást területen alkalmazható.
 

CURASEPT SZÁJÖBLÍTÖ oldatok


A CURASEPT ADS mellékhatás nélkül képes megakadályozni a plakk képződését. Ez a klórhexidin tartalmú szájöblítő három különböző koncentrációban, felhasználásra készen kapható.
Alkalmazásakor az eddig ismert mellékhatások közül nem alakul ki a fogak barnás elszíneződése és nem változik az ízérzékelés. Ezenkívül nem tartalmaz alkoholt, így nem irritálja aszájnyálkahártyát.

CURASEPT ADS 205 (200 ml)/ADS 905 (900 ml)

Ajánlott hosszú távon, kúraszerű felhasználásra a plakk képződés megakadályozására és egyidejűleg a fogszuvasodás megelőzéséhez. 0,05% klórhexidin+diglukonátot és 0,05% fluoridot tartalmaz.


Ajánlott:

- Fogszabályozó kezeléseknél
- Fogpótlások készítésénél
- Fogászati kezeléseknél

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás