Termékeink

SCHÜSSLER FOGKRÉM AKTÍV SZÉNNEL 75ML

schüssler fogkrémek fluoridmentes.jpg
Cikkszám: CV25230
2 225 Ft
1 752 Ft + ÁFA
Egység: 75 dbBruttó egységár: 30 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Schüssler natúr fogkrém aktív szénnel, ásványi sókkal. Gondoskodj Schüssler-féle ásványi sókkal a fogak és az íny védelméről!


 

Kiszerelés: 75 ml

  • egyedülálló Schüssler só kombináció 
  • 100% natúr összetevők
  • aktív szenet tartalmaz
  • SLS mentes, nem tartalmaz habképző vegyszert
  • vegánok is használhatják

Schüssler natúr fogkrém aktív szénnel, menthol ízzel, kétféle Schüssler ásványi sóval. Ez a két biokémiai só (calcium fluoratum, calcium phosphoricum) együtt segíthet a fogzománc épségének megőrzésében illetve megerősítheti a fogak állkapocsban való rögzülését. Az aktív szén védi a fogakat és extra fehérítő hatással rendelkezik. Hatékonyan távolítja el a lepedéket, és a borsmentának köszönhetően kellemesen friss és tartós leheletet kölcsönöz egész napra. SLS mentes, nem tartalmaz bőrallergén vegyszert! Vegánok is használhatják 

Mindennapi használata erősíti a fogzománcot és segít az egészséges fogak megőrzésében!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás