Termékeink

GINGKO KOMPLEX 30X

Cikkszám: CV2559
1 790 Ft
1 409 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 60 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Ginkgo komplex

 

Ginkgo biloba és Galagonya kivonat L-karnitinnel
A készítmény értékes hatóanyagai hozzájárulnak a szív- és a keringési rendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

A ginkgo flavonoidok elősegítik a megfelelő véráramlást, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságát, az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását. Az antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez.
A galagonya flavonoidok elősegítik a koszorúérben a vér átáramlását, a szívizom megfelelő vérellátását, gazdaságosabbá teszik a szív oxigén és energia felhasználását. Ideges, feszült állapotokban elősegítik a nyugodt, kiegyensúlyozott szívműködést.
Az L-karnitin hozzájárul a megfelelő izomműködéshez (így a szívizom működéséhez is), részt vesz a sejtszintű zsíranyagcserében és az energiatermelő folyamatokban.

 

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszulát ebéd közben rágás nélkül lenyelni.

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula):

Galagonya (Crataegus monogyna) ágvég kivonat 100,00 mg
            ebből flavonoidok     3,00 mg
Ginkgo biloba levél kivonat   80,00 mg
            ebből Ginkgo flavonoidok   19,20 mg
                     terpén-laktonok     4,80 mg
L-karnitin L-tartarát    30,00 mg
            ebből L-karnitin   20,40 mg

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás