Termékeink

AVEMAR TÁPSZER DAG.BETEGEK R. 30 X 17 G

avemar.jpg
Cikkszám: CV2562
17 575 Ft
16 738 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 586 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az Avemar speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére.

Az Avemar szedése ajánlott rosszindulatú daganatos megbetegedésben szenvedők klinikai onkológiai kezelésének (műtét, radioterápia, kemoterápia, immunterápia stb.) kiegészítésére.
Az Avemart az onkológiai kezelések előtt, alatt és azok befejeződése után folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni.
Az Avemar a daganatos betegség bármely stádiumában szedhető.

11 ÉVE ELISMERT, BIZONYÍTOTT ÉS BIZTONSÁGOS KÉSZÍTMÉNY.

Külső megjelenését tekintve drappos-barnás színű, enyhén narancsos illatú granulátum, tasakokba csomagolva. Egy doboz 30 tasakot tartalmaz.

A készítmény aktív összetevője az Avemar pulvis, egy speciális, szabadalommal védett, gyógyszertechnológiai eljárással* előállított kivonat, amelynek csupán kiindulási alapanyaga a válogatott minőségű búzacsíra.

Alkalmazása rendkívül egyszerű, a tasakban lévő granulátumot egy pohár hideg vízben - vagy ízlés szerint üdítőitalban, teában, kefirben, joghurtban, kakaóban vagy tejben -  kell feloldani, majd ezt követően meginni.

Az Avemar 1998-tól vásárolható meg a gyógyszertárakban, 2002-ben került tápszerként törzskönyvezésre, majd 2005 óta mint speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer került nyilvántartásba az OÉTI-nél. Nyilvántartási száma:               1100/2009         1100/2009 (tápszer)

*A standardizált gyártási technológia magában foglalja a búzacsíra extrakcióját, az így nyert extraktum fermentációját, majd a fermentációs folyadék szeparálását, mikrokapszulázását, szárítását és granulálását. A búzacsíra összetevőiben alapvető változások következnek be az extrakció és az azt követő fermentáció során; ezért az Avemar nem helyettesíthető búzacsírával, csíráztatott búzával, illetve az ezekből előállított kivonatokkal

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás