Termékeink

CREMOR REFRIGERANS FONO VII. N 50 G

Cikkszám: CV2624
1 125 Ft
1 071 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 23 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: Cremor refrigerans FoNo VII. NaturlandMielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

· E recept nélkül kapható gyógyszerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő, szak­szerű alkalmazása.

· Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szük­sége lehet.

· További kérdéseivel forduljon gyógyszerészéhez.

· Sürgősen keresse fel orvosát, ha tünetei néhány napon belül nem enyhülnek vagy éppen súlyos­bodnak.A betegtájékoztató tartalma:

1. Milyen típusú gyógyszer és milyen betegségek esetén alkalmazható a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland?

2. Tudnivalók a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland alkalmazása előtt.

3. Hogyan kell alkalmazni a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland -ot?

4. Lehetséges mellékhatások.

5. TárolásMilyen hatóanyagot és segédanyagokat tartalmaz a készítmény?A készítmény hatóanyaga 2,5 g Aluminium acetát tartarát oldat tubusonként.

Alumínium-acetát-tartarát oldat tartalmaz: alumínium-szulfát, kalcium-karbonát, borkősav, tömény ecetsav, tisztított víz.

Segédanyagok:

Metil-parahidroxi-benzoát, 96%-os etanol, poliszorbát 60, folyékony paraffin, cetil-sztearil-alkohol, fehér vazelin, tisztított víz.Gyártja és a forgalombahozatali engedély jogosultja:

Naturland Magyarország Kft.

1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ A CREMOR REFRIGEANS FoNo VII. NATURLAND?A Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland a bőr különböző eredetű gyulladásos folyamatainak kezelésére alkalmas készítmény.2. TUDNIVALÓK A CREMOR REFRIGERANS FoNo VII. NATURLAND ALKALMAZÁSA ELŐTT.Nem szabad a készítményt alkalmazni, ha Ön:

az összetevőkkel szemben túlérzékeny (allergiás).Terhesség, szoptatás:Terhesség, szoptatás esetén kérje ki kezelőorvosa tanácsát.Egyéb gyógyszerek alkalmazása:Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A CREMOR REFRIGERANS FoNo VII. NATURLAND-OT?A gyulladt bőrfelületet vékony rétegben naponta kétszer kell bekenni.A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekreNem befolyásolja hátrányosan az ezekhez szükséges képességeket.

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOKMint minden gyógyszernek, a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland-nak is lehetnek mellékhatásai.

Enyhén irritálhat.

5. TÁROLÁSLegfeljebb 15°C-on. Nem fagyasztható.

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó.

A gyógyszert csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.Csomagolási egység: 50 g / tubusOGYI-T-9881/01Betegtájékoztató OGYI-eng.száma: 23.902/40/2004

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról

3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat


Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis a
füldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabb
ideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugód
élettartamát.

  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.
  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el

Hírlevél feliratkozás