Termékeink

CREMOR REFRIGERANS FONO VII. N 50 G

Cikkszám: CV2624
1 170 Ft
1 114 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 23 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: Cremor refrigerans FoNo VII. NaturlandMielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.

· E recept nélkül kapható gyógyszerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő, szak­szerű alkalmazása.

· Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szük­sége lehet.

· További kérdéseivel forduljon gyógyszerészéhez.

· Sürgősen keresse fel orvosát, ha tünetei néhány napon belül nem enyhülnek vagy éppen súlyos­bodnak.A betegtájékoztató tartalma:

1. Milyen típusú gyógyszer és milyen betegségek esetén alkalmazható a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland?

2. Tudnivalók a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland alkalmazása előtt.

3. Hogyan kell alkalmazni a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland -ot?

4. Lehetséges mellékhatások.

5. TárolásMilyen hatóanyagot és segédanyagokat tartalmaz a készítmény?A készítmény hatóanyaga 2,5 g Aluminium acetát tartarát oldat tubusonként.

Alumínium-acetát-tartarát oldat tartalmaz: alumínium-szulfát, kalcium-karbonát, borkősav, tömény ecetsav, tisztított víz.

Segédanyagok:

Metil-parahidroxi-benzoát, 96%-os etanol, poliszorbát 60, folyékony paraffin, cetil-sztearil-alkohol, fehér vazelin, tisztított víz.Gyártja és a forgalombahozatali engedély jogosultja:

Naturland Magyarország Kft.

1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ A CREMOR REFRIGEANS FoNo VII. NATURLAND?A Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland a bőr különböző eredetű gyulladásos folyamatainak kezelésére alkalmas készítmény.2. TUDNIVALÓK A CREMOR REFRIGERANS FoNo VII. NATURLAND ALKALMAZÁSA ELŐTT.Nem szabad a készítményt alkalmazni, ha Ön:

az összetevőkkel szemben túlérzékeny (allergiás).Terhesség, szoptatás:Terhesség, szoptatás esetén kérje ki kezelőorvosa tanácsát.Egyéb gyógyszerek alkalmazása:Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A CREMOR REFRIGERANS FoNo VII. NATURLAND-OT?A gyulladt bőrfelületet vékony rétegben naponta kétszer kell bekenni.A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességekreNem befolyásolja hátrányosan az ezekhez szükséges képességeket.

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOKMint minden gyógyszernek, a Cremor refrigerans FoNo VII. Naturland-nak is lehetnek mellékhatásai.

Enyhén irritálhat.

5. TÁROLÁSLegfeljebb 15°C-on. Nem fagyasztható.

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó.

A gyógyszert csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.Csomagolási egység: 50 g / tubusOGYI-T-9881/01Betegtájékoztató OGYI-eng.száma: 23.902/40/2004

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás