Termékeink

CAULOPHYLLUM THALICTROIDES C5 4G

caulophyllum.jpg
Cikkszám: CV2927
1 180 Ft
1 124 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 295 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Caulophyllum thlicroides

a sóskabokorfélék családjából származik, évelő, tőkés növény, amely Kanada és Észak-Amerika hegyein lévő erdőkben nő. Ai indiánok "blue cohosh"-nak, vagy "squaw root"-nak (női gyökér) hívták, mert az indián nők a szülés megkönnyítésére és a placenta eltávolításának meggyorsítására használták.

az őstinktúra a növény föld alatti,száraz részéből készül .

uterus tünetekre:

- méhgörcsök, fájdalmas, kis mennyiségű menstruáció

- terhes nőknél a szüléskor merev méhnyak, méh-ernyedéssel és leálló tágulással. Kiváló szer, gyorsan hat, alacsony higításban, és gyakori ismétléssel rendelhető, pl 5 granula negyed óránként.

- szülés után fekete színű, kis mennyiségű, de hosszan elhúzódó vérzés. Kimerültség és belső remegés-érzet

- izületi tünetek: reumatikus jellegű ujjpercközi fájdalmak 5 CH-ban naponta 2-4x.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás