Termékeink

DAUMEXOL KOROMRAGAS ELLENI CSE 1 DB

daumexol.jpg
Cikkszám: CV2933
2 150 Ft
1 693 Ft + ÁFA
Egység: 8 dbBruttó egységár: 269 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Daum-exol
Körömvédőlakk az ujjszopás és körömrágás leküzdésére

Kiszerelés:10 ml
Nyilvántartási szám:              1225/2005         1225/2005 OÉTI
Státusz:kozmetikum
Gyártó:Dentinox Gesellschaft für pharmazeutische Präparate
Lenk & Schuppan, Berlin
Tárolás:25 °C alatt, fénytől védve
Forgalmazási kör:gyógyszertárak, drogériák, Rossmann üzletek
Eltarthatósági idő:3 év, felbontás után 12 hónap
Hatóanyagok

1 g tartalma: 922,10 mg paprika kivonat, 56,30 mg szacharóz-oktaacetát.

 

Javallat:Gyermekeknél tapasztalható makacs körömrágás és ujjszopás leküzdésére.
Fiatalok és felnőttek esetében is segít a körömrágásról való leszokásban.
Egyéb fontos információ:A körömlakként felvitt filmréteg a száradás után szagtalan és észrevétlen.
Szembe, nyílt sebbe ne kerüljön.
Gyermekeknek 2 éves kortól ajánlott.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás