Termékeink

AESCULUS HIPPOCAST C30 4G

aesculus termés.jpg
Cikkszám: CV2969
930 Ft
886 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 232 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Aesculus hippocastanum - Vadgesztenye

az őstinktúrához a gesztenyét és a burkát használják fel. A burok katehin tannint tartalmaz (főleg d-katekol 0,3%-ban), mely erős P-vitamin hatással és antihaemorrhagiás rendelkezik. A sziklevél a nagy mennyiségű keményítő mellett az alábbiakat tartalmazza: telítetlen zsírsavak, purin-bázisok (adenin, guanin, húgysav), flavonoidok venotonikus és aranyérellenes hatással, eszcin, triterpén szaponozidok, melynek atheroma ellenes, gyulladáscsökkentő és aranyérellenes hatása van. az eszcinnek ödémaellenes hatása is van, csökkenti a kapilláris fragilitást, másrészt viszont mérgező hatású: külső alkalmazáskor nekrotizáló, az emésztőtraktust irritálja (hányinger, hasmenés), intravénásan hemolitikus .

A vadgesztenye nagyon széles körben volt használatos fakéreggel keverve (eszkulozid), fokozza a P-vitamin hatását a vénák betegségeibenés a kapilláris fragilitással járó elváltozásokban.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról

3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat


Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis a
füldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabb
ideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugód
élettartamát.

  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.
  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el

Hírlevél feliratkozás