Termékeink

BRYONIA CRETICA C15 4G

bryonia alba.jpg
Cikkszám: CV2987
1 165 Ft
1 110 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 291 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

BRYONIA CRETICA (Bryonia) - tökfélék


Lázas állapot 9 CH napi 2-3x5 golyócska
fokozatosan kialakuló láz, erős szomjúság, száraz nyálkahártyák, a legkisebb
mozgásra a fájdalmak rosszabbodnak, elesettség, influenzás állapot
Bronchitis 9-15 CH napi 2x5 golyócska
száraz, fájdalmas köhögéssel, mozgásra, meleg helyiségbe lépéskor
rosszabbodik, pleuritis, mely nyomásra javul
izületi fájdalmak 9-15 CH napi 2x5 golyócska
reumatikus ízületi gyulladás, ízületi vízgyülem, legkisebb mozgásra rosszabbodik
ROSSZABBODÁS: mozgásra, melegre (kivéve a helyi fájdalmakat), 21 óra felé
JAVULÁS: pihenésre, erős nyomásra, vagy a fájdalmas oldalra fekve, verejtékezésre

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás