Termékeink

CALCIUM CARBONICUM C9 4G

calcarea.jpg
Cikkszám: CV2990
1 010 Ft
962 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 252 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

CALCAREA CARBONICA (Calcarea ostreica) - osztriga mészkő


Ekcéma, popsi kiütés 15 CH napi lx, vagy 30 CH heti lxl0 golyócska
csecsemőnél tejkiütés, gyakoriak az éjszakai felriadások, izzadásra való hajlam,
főleg a fejen, késői fogzás, elindulás
Fül-orr-gégebetegségek ..... Felnöttnél15-30 CH heti lx 10 golyócska alkati kezelésként
gyermekeknél visszatérő fertőzések, akut esetben duzzadt nyirokcsomók,
kiújulásra hajlam: pharyngitis, laryngitis, bronchitis, otitis,
Vesekő- görcsroham a beteg típusától függetlenül: 30 CH félóránként 5 golyócska
ROSSZABBODÁS: nedves, hideg időtől, teliholdkor, tejtermékektől, szellemi és fizikai
erőfeszítéstől
JAWlÁS: száraz időtől
+ megfelelő szakellátás

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás