Termékeink

PHYTENEO NEORHIN ORRSPRAY 30ML

neorhin orrspray.jpg
Cikkszám: CV3043
1 695 Ft
1 335 Ft + ÁFA
Egység: 30 mlBruttó egységár: 57 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Javasolt felhasználás:
A NeoRhin humán felhasználásra szolgál, a rhinitis és az orrdugulás enyhítésére, valamint az orrjáratok tisztítására és az orrnyálkahártya nedvesen tartására.

Összetétel:
tengeri sós hipertóniás oldat (1,1% w/w), hidroxipropil-metilcellulóz, eukaliptuszolaj, (Eucalyptus globulus), ánizsolaj (Illicium verum),
dinátrium-edetát, nátrium-hidroxid

A NeoRhin enyhíti a rhinitises tüneteket és az orrdugulást. Gondosan összeválogatott olajokat tartalmaz olyan összetételben és mennyiségben, amelyek a használat során nem okoznak égő érzést. A készítmény hosszantartó használata nem okoz hozzászokást és nem csökken a hatása.
A hipertóniás tengerisó-oldat az ozmózis elve alapján segít megszüntetni
a nyálkahártyaduzzanatot és átjárhatóvá teszi az orrjáratokat.
Az eukaliptuszolaj antiszeptikus hatással rendelkezik.
Az ánizsolaj antibakteriális és antivirális hatással rendelkezik.

Ellenjavallatok:
Az orrspray összetevőivel szembeni ismert túlérzékenység esetén nem használható.
Orrműtét vagy traumás orrsérülés után nem használható.

Mellékhatások:
Ritkán előfordulhat túlérzékenységi reakció és bronchusgörcs.

Figyelmeztetések:
A készítményt a lejárati időn túl nem szabad felhasználni.
Az első felbontás után 30 napon túl nem használható.
Felnőttek és gyermekek részére 8 éves kortól. A készítményt terhes
és szoptató nők csak az orvossal történő konzultáció után használhatják.

Adagolás és az alkalmazás módja:
Az orrsprayt szükség szerint naponta néhányszor be kell fújni az applikátor segítségével az orrlyukakba.
Az orrspray a meghűlés tüneti kezeléseként használható legfeljebb
14 napig. Amennyiben a panaszok nem javulnak, akkor orvoshoz kell fordulni.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás