Termékeink

CEBION 2X MULTI SZIRUP 150ML MEGSZŰNT TERMÉK, NE RENDELD!

cebion 2x multivit szir.jpg
Cikkszám: CV3067
2 310 Ft
1 819 Ft + ÁFA
Egység: 150 dbBruttó egységár: 15 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

2x multi Szirup gyermekeknek

Mi a Cebion 2x multi?
Vitaminokat, ásványi anyagokat és inulint tartalmazó étrend-kiegészítô szirup gyermekeknek.

Mi a Cebion 2x multi összetétele?

Összetevôk:
Invert cukorszirup 70%, nátrium-aszkorbát, inulin, hordozó (propilénglikol), emulgeálószer (poliszorbát 80), citromsav, Dl-alfa-tokoferil-acetát, aroma, tartósítószer (kálium-szorbát), tiamin-hidroklorid, riboflavin, cianokobalamin, retinol-acetát, nátrium-fluorid, folsav, káliumjodid, kolekalciferol, nátrium-szelenit.

Hogyan kell a Cebion 2x multi szirupot használni?
Az ajánlott adagolás: 1-3 éves korosztálynak naponta 2,5 ml, 4 -10 éves korosztálynak naponta 5 ml, 11-14 éves korosztálynak naponta 10 ml (a csomagolásban található adagolókupak segítségével).

Használat elôtt felrázandó!

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítô nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A készítményt kisgyermekek elôl gondosan el kell zárni.

Kinek ajánlott a Cebion 2x multi?

1 évesnél idôsebb gyermekek számára fejlesztették ki.

Mikor ajánlott a Cebion 2x multi használata?
A Cebion 2x multi vitaminokat, ásványi anyagokat és inulint tartalmazó étrend-kiegészítô szirup gyermekeknek. A gyermekek kiegyensúlyozott fejlôdéséhez nélkülözhetetlen szervezetük vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel történô megfelelô ellátása. A Cebion 2x multi fogyasztása hozzájárul a növekedésben lévô szervezet vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem-szükségletének ellátásához. A termék összetevôi hozzájárulhatnak a gyermekek egészséges és kiegyensúlyozott növekedéséhez, valamint a megfelelô ellenálló képességük kialakulásához.

Figyelem!
A Cebion 2x multi nem alkalmas cukorbeteg gyermekek számára, mert cukrot tartalmaz (invert szirup).

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, forduljon kezelôorvosához, gyógyszerészéhez, vagy keresse fel honlapunkat: www.merck.hu!

Felhasználható: Lásd a dobozon

Tárolás:
+10-25°C közötti hômérsékleten, száraz helyen, naptól védve tárolandó.

Felbontás után 2 hónapig használható!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás