Termékeink

FC BOTOCEUTICAL SZÉRUM SZEM 15ML

BOTOCEUTICAL SZEM.jpg
Cikkszám: CV3106
6 040 Ft
4 756 Ft + ÁFA
Egység: 15 dbBruttó egységár: 403 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskára

A Botoceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot – tetrapeptidet – tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat. Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.
Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál – 60 napon keresztül naponta kétszeri használat során – a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos.

Kizárólag gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban kapható!

a plasztikai műtét kellemes alternativája

 • az ödémák megszüntetését elősegitő hatóanyag láthatóan
  csökkenti a megduzzadt szemhéjat és elősegiti a szem
  alatti táskák visszahúzódását, helyetessiti a plasztikai műtétet
 • az ödémák és a szem alatti táskák eltávolitását
 • speciális tetrapeptidet tartalmaz, melynek bőrkisimitó,
  hidratáló és a bőr rugalmasságát növelő hatása
  bizonyitott
 • 60 napon keresztül napi kétszeri használat során
  a tesztelt emberek 95%- nál a szem alatti táskák
  láthatóan csökkentek, az első javulás már 15 nap
  után látható
 • ujjal vigye fel az érintett bőrfelületre, majd kenje
  a szem belsejétől kifelé haladva


Jellemzés:

A Botoceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot - tetrapeptidet - tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat.
Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.
Az ödémák és a szem alatti táskák eltüntetésére, felszívódására irányuló alap-biokémiai folyamatok kutatása egy új, különleges peptid alapú anyag felfedezéséhez vezetett. Egy olyan speciális szérumot fejlesztettek ki, amely alkalmazása teljesen biztonságos és eredménye igen hatásos.
Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál - 60napon keresztül naponta kétszeri használat során - a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos.
A szérum által a szemkörnyéki táskák és ödémák láthatóan csökkennek. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – kosmeceutical – kategóriájába sorolható.

width=410

A szérum hatékonysága- bal oldalt használat előtt, jobb oldalt 60 napos használat után


Használat és adagolás:

Csavarjuk le az üveg tetejét. A tetőn található pumpa lassú lenyomásával, majd ismételt meglazításával szippantsunk a pipettába kellő mennyiségű szérumot.
A pumpa gyengéd megnyomásával a szérum mennyiségét adagolni tudjuk.
Vigyázat! A pumpa gyors lenyomásával a pipettába levegőbuborék kerülhet, amely nehezíti a további munkát.
Fontos, hogy a szérumot csak tiszta és száraz bőrfelületre alkalmazzuk.
A Botoceutical szérumot mutatóujjával vigye fel a szemkörnyéki táskákra és ödémákra, majd finoman maszírozza a szemzugtól kifelé haladva.
Használat után várjon kb. 10 percet, majd folytassa arcának ápolását a megszokott napi kozmetika használatával.
A látható eredmény érdekében használja a szérumot legalább 60 napon keresztül, naponta kétszer (reggel és este).


Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra használható. Használat előtt bőrteszt javasolt, kis bőrfelületen próbálja ki, majd várjon 24 órát. Ha túlérzékenységet vagy irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki szemét bő vízzel, majd törölje szárazra. Csak külső használatra javasolt!
Tárolás: 30 °C alatt.


Leírás:

Az idő múlásával a bőr veszít feszességéből és az arcon található izmok is ellazulnak. A szem körül a meglazult bőr petyhüdtté válik, amely aztán szem alatti táskákat hozhat létre. A szem körül felgyülemlett zsír a megduzzadt szem alatti táskákban felhalmozódik.
A megduzzadt szemhéjat a szakirodalom dermatochalázia néven ismeri. Ez a probléma sebészeti beavatkozással – blefaroplasztikával – megszüntethető, úgy, hogy a szemhéj vagy a szem alatti fölösleges bőrt finoman eltávolítják,és a felgyülemlett zsírt leszívják. A blefaroplasztika a szépészeti sebészet egyik leggyakoribb beavatkozása, amelyet a plasztikai sebészek végeznek. [Castro, E, Foster, JA (1999) Upper lid blepharoplasty. Facial Plast Surg. 15(3):173].
Az ödémák kialakulásának másik oka lehet a víz vagy zsír felhalmozódása a szem alatt, amely szem alatti táskákat hozhat létre. A folyadék képződésnek több oka lehet. Az egyik leggyakoribb ok a legyengült nyirokrendszer és a hajszálerek megnövekedett áteresztőképessége.
A Botoceutical szérum legfontosabb összetevőjenek, a tetrapeptidnek anti- ödémás tulajdonsága bizonyított.
A tetrapeptid dehidratáló hatásának következtében már 15 napos használat után a megduzzadt szem alatti táskák láthatóan csökkennek.
Hatékonyság:
A tetrapeptid tesztelése naponta kétszeri használattal 60 napon keresztül történt.A mérések és a fényképek a 0., 15., 30., 45., és 60., napon készültek.


Összetétel

Aqua, Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Acetyl Tetrapeptide-5, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Carbomer, Phenoxyethanol, Methyl-, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás