Termékeink

BACTIGRAS KENOCSTULL 10X10CM 1X

bactigras3.jpg
Cikkszám: CV32188
102 Ft
80 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 102 Ft / 1 db
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Bactigras 0,5 %-os klórhexidin-acetát tartalmú parafinnal impregnált steril, ritka szövésû tüllhálós gézlap, mely széles spektrumban hatékony a baktériumok ellen.

BACTIGRAS

Klórhexidin acetát tartalmú tüllkötszer

STERIL Egyszeri használatra. Gamma besugárzással sterilizált.

Nem használható fel, ha a csomagolás nyitott vagy sérült.

Száraz helyen tárolandó (<25°C)!

Leírás

A BACTIGRAS 0,5% klórhexidin acetátot tartalmazó fehér lágyparaffinnal impregnált lenvászonból készült kötszer.

A kötszer kiszerelése : egyesével csomagolt 

Javallatok

A BACTIGRAS csak lokális kezelés céljára használható.

A BACTIGRAS az alábbi sebek esetén használható:

• kisebb égések és forrázások,

 horzsolások és egyéb hámhiánnyal járó sebek,

• lábszárfekélyek.

 

Gyártó

Készült Angliában, gyártó: Smith & Nephew Medical Limited, Hull HU3 2BN England

à A Smith & Nephew bejegyzett márkanevei

© Smith & Nephew, 2003

www.smith-nephew.com

CE 0086

Forgalomba hozó
MEDIQ DIREKT Kft.
2040 Budaörs, Vasút út 11.
Tel: (+36-23) 802-881
Fax: (+36-23) 802-880
 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás