Termékeink

DR KELEN SUNSAVE F40 GYEREK 100ML

dekelen sunsave f40 gyerek.jpg
Cikkszám: CV328
1 605 Ft
1 264 Ft + ÁFA
Egység: 100 dbBruttó egységár: 16 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Klinikailag tesztelt, erős fényvédő hatású napkrém normál és érzékeny bőrű gyermek bőrének hatékony védelmét garantálja a nap káros sugarai ellen tengerparti tartózkodáskor is. Korszerű összetétele biztosítja a napsugarak égető, barnító (UVA,UVB) és szabadgyök-képző hatása elleni védelmet. Vízlepergető összetételének köszönhetően pancsoláskor sem mosódik le. Fotostabil mechanikai fényszűrő anyagot, ennek hatását kiegészítő E-vitamint és antiirritáns kamillakivonatot tartalmaz.

Klinikailag tesztelt.
Vízálló, alkoholmentes.
UVA+B védelem.
Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.
HYPOALLERGEN - még a különösen érzékeny bőrt sem irritálja.

Aktív anyagai:
E-vitamin, fényvédők, titándioxid, kamillakivonat
Kiszerelése: 100ml 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás