Termékeink

FÜLDUGÓ CERUMINA MASTERAID 6X

cerumina füldugó 6x.jpg
Cikkszám: CV4236
2 145 Ft
1 689 Ft + ÁFA
Egység: 6 dbBruttó egységár: 358 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

CERUMINA O-TAP füldugó

Jellemzők

width=400 A CERUMINA O-TAP füldugó kiváló segítség a zaj és a víz ellen. Bárhogy formázható, hypoallergén, újrahasználható.
Maximális higiénia:
Az O-TAP vízben mosható, csak alapos szárítást igényel.
Maximális vízhatlanság:
Tökéletesen idomul a hallójárathoz, így az O-TAP tökéletes védelmet biztosít a vízzel szemben akár különböző hőmérsékleteken is.
Maximális gazdaságosság:
Különleges formálhatósága miatt az O-TAP többször is felhasználható.
Maximális kényelem:
Az O-TAP minden eleme hipoallergén.
Globális csökkentés:
HML84 értékek: H = 27 dB M = 20 dB L = 18 dB
SNR84 érték: SNR = 24 dB
α = 1

Használati útmutató

  1. Formálja meg ujjal az O-TAP-ot, hogy illeszkedjen a hallójárathoz.
  2. Helyezze be a megformázott O-TAP-ot a hallójáratba egy enyhe nyomással. Az O-TAP-ot nem szabad a hallójárat végéig nyomni, mert ez kivételkor problémákat okozhat.

Az O-TAP használata lehetővé teszi a következő hangértékek csökkenését:
Frenkvencia-csökkentés:

Frekvencia (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 5000
Közepes csökkentés (dB) 24,1 22,1 20,6 24,0 32,2 39,5 41,1
Standard eltérés (dB) 4,7 5,4 4,8 4,3 3,2 3,5 5,6
Feltételezett védelem (dB) 19,4 16,7 15,8 19,7 29,0 36,0 35,5

Figyelmeztetések

Ahhoz, hogy a védelem hatékony legyen, szükséges, hogy a felhasználó a füldugót az utasításoknak megfelelően helyezze be. A dugót a zajnak való kitétel alatt végig hordani kell. Ha ezeket az utasításokat nem tartják be, a jótékony hatások lényegesen lecsökkennek. Ügyeljen arra, hogy ne tegye be a szükségesnél mélyebbre az O-TAP-ot a hallójáratba. Kerülje el az erős savakkal vagy erős oxidánsokkal való érintkezést. Hűvös és száraz helyen tárolja!

Csomagolás

Műanyag dobozban, olasz nyelvű felirattal, magyar nyelvű címkével.

Kiszerelés

cikkszám EAN VTSZ név jellemzők db/karton
400-20 5999882259536 39249090 Cerumina Fül-dugó 6× formálható - többször használható 24

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás