Termékeink

FERROCOMP FORTE 40X 40X

FERROCOMP 40X.jpg
Cikkszám: CV4268
3 915 Ft
3 083 Ft + ÁFA
Egység: 40 dbBruttó egységár: 98 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Alapinformációk

Az emberi szervezet vashiánya Magyarországon igen gyakori. Egyaránt előfordul fiataloknál, középkorúaknál és időseknél is. Különösen jellemző a női populációra. Azt, hogy vashiányunk van, általában csak akkor vesszük észre, ha már komoly a baj. Szédülés, ájulás, alacsony vérnyomás, sápadtság, gyenge fizikai és szellemi teljesítmény, hajhullás. - Ez bizony nem csak tavaszi fáradtság! Lehet, hogy üresek a vasraktáraink. A vashiány negatívan hat a vérképző és az immunrendszerre is és rengeteg további probléma előidézője lehet.

A vashiány kezelésének réges-régi népi gyógymódja az volt, hogy almába rozsdás vasszöget szúrtak, állni hagyták, majd ezt a "vassal" dúsított almát etették. A kutatóink munkájának köszönhetően Önnek már nem kell kilószám ilyen almát ennie. A Ferrocomp gyógyhatású tablettában rendelkezésére áll az egyedi alma-pektinhez kötött (szerves kötésű) vas, amellyel a vashiány könnyen és gyorsan megszüntethető.

Miért különleges a Ferrocomp tabletta:

1. Egyedülálló a benne levő hatóanyag!

A sok szervetlen kötésű vasat (vas-vegyületet) tartalmazó vaskészítmény között üdítő kivétel a Ferrocomp tablatta. Ebből a különleges, természetes hatóanyagból a vas nagyon jó hatásfokkal szívódik fel az emberi szervezetben és kíváló a hasznosulása.

2. A tablettában a vas nincs egyedül!

A vason kívül tartalmazza mindazon mikroelemeket (cink, réz, mangán, kobalt) és vitaminokat (C-vitamin, folsav), amelyekre a vas optimális hasznosulásához szükség van. Ezeket nem kell külön szedni hozzá, így gazdaságos is a készítmény.

3. Nagyon jól tolerálható!

A természetes hatóanyag és a jó hatásfokon hasznosuló vasterápia biztosítja az optimális vasbevitelt menstruáció, műtét, sérülés okozta vérvesztés, diéta vagy egyéb hiányos táplálkozás esetén, továbbá kismamák számára terhesség és szoptatás ideje alatt, valamint csecsemők, kisgyermekek, idős elesett betegek számára is. Az ilyen módon bevitt vas a szervezet számára nagyon jól tolerálható. Ez azért fontos, mert sok ember a kedvezőtlen mellékhatások (pl. székletürítési gondok) miatt hagyja abba az előírt egyéb vasterápiát.

Két hatáserősségben készül a tabletta:

Felnőtteknek: Ferrocomp FORTE (10 mg)
Gyerekeknek: Ferrocomp Mite (5 mg)

A felnőtteknek készülő a Ferrocomp FORTE tabletta 20 és 40 szemes kiszerelésben kapható.
A gyermekeknek készülő a Ferrocomp Mite tabletta 20 szemes kiszerelésben is kapható.

Ferrocomp - kedvelt, mert hatékony!

Ez a készítmény az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) által bevizsgált és minősített termék. Hatását szakirodalmi adatok igazolják. A Ferrocomp FORTE tabletta az In Vitro Kft. egyik legnépszerűbb terméke, a természetes eredetű vaspótló készítmények között az egyik piacvezető készítmény Magyarországon.

A Ferrocomp készítménynél sikeresen alkalmazott különleges hatóanyag előállítási technológia eredményeit alkalmazzuk a MAGNACOMP és a MULTICOMP tablettáknál is. Ezek a készítmények magnézium hiányra, illetve nyomelem pótlásra szolgálnak hasonlóan eredményes megoldással.

A termék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Info vonal: 20/45-45-142

Egészségpénztár tagok 100 %-ban elszámolhatják

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás