Termékeink

BONOLACT PRO+BIOTIKUM KAPSZ JU NIOR 15X

bonolakt probio jr.jpg
Cikkszám: CV4416
3 574 Ft
2 814 Ft + ÁFA
Egység: 15 dbBruttó egységár: 238 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Bonolact® Pro+biotikum Junior, az egészséges bélflóra fenntartásáért

A Bonolact® Pro+biotikum Junior probiotikus hatású, élő baktériumokat tartalmazó speciális étrend-kiegészítő. Kiemelkedően magas csíraszámban tartalmazza a legfontosabb egészségvédő baktériumtörzseket. A Lactobacillus acidophilus LA-5® és a Bifidobacterium BB-12® törzsek segítik az egészséges bélflóra fenntartását. A Bonolact® Pro+biotikum Junior kizárólag természetes anyagokból készült, klinikailag tesztelt készítmény.

Felhasználási javaslat: naponta étkezés közben vagy után 1 tasak tartalma vízben, teában, tejben, gyümölcslében stb. feloldva.

Hogyan regenerálható az antibiotikum kúra során sérült bélflóra?

A gyógyító antibiotikum kúrák alatt a hasznos baktériumok nagy számban pusztulnak el, ezért pótlásukhoz használja a speciálisan erre az esetre fejlesztett probiotikus termékünket, a Bonolact® Re+general-t!


Hogyan kell a Bonolact® Pro+ biotikum Junior-t tárolni?

A termék minőségét speciális csomagolás védi. A termék környezeti hőmérsékleten tárolható. Felbontás után a tasak tartalma azonnal felhasználandó! A Bonolact® Pro+biotikum Junior - a csomagoláson feltüntetett szavatossági időn belül - egy évig szobahőmérsékleten eltartható. A tasakban található élő baktériumtörzsek csíraszáma ezen időtartam alatt nem csökken a garantált érték alá!

Vannak-e mellékhatásai a Bonolact® Pro+biotikum Junior-nak?

A Bonolact® Pro+biotikum Junior-ban megtalálható baktériumtörzsek klinikai vizsgálatai során a kutatók még az ajánlott dózis többszörösének bevitelekor sem tapasztaltak mellékhatásokat.

Az OÉTI által bevizsgált és szakvéleménnyel ellátott termék. OÉTI szám: 113/É

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás