Termékeink

FÜLGYERTYA NATURHELIX 2X

fügyertya.jpg
Cikkszám: CV4536
955 Ft
752 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 955 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Általános információk a fülgyertyáról:

A fülgyertya az ősi népcsoportok több ezer éves tapasztalatán alapuló népgyógyászati, természet-gyógyászati eszköz.
Alkalmazták, alkalmazzák Kínában, Tibetben, Indiában, Egyiptomban, használják az amerikai indiánok. (Egy példa napjainkból: az 1990-es években lezajlott tudományos expedíció során magyar kutatók az ősmagyarok közeli rokonait, a hanti népcsoportot látogatták meg. A látogatás során készült dokumentumfilm egy rövid részletében a hanti családfő a maga készítette fülgyertya segítségével gyógyítja kislányát. (Kocsis Tibor: A hanti sámán hagyatéka, 1998.)). Hazánkban is több, mint egy évtizede bizonyítja hatékonyságát az újra felfedezett gyógymód, eszköz.

Milyen módon hat a fülgyertya?

A fül külső hallójáratába helyezett gyertya égése során hőhatás és enyhe vákuum keletkezik.
A hőhatás keringésjavító, az enyhe vákuum jótékonyan befolyásolja a betegség, rendellenesség, külső eredetű traumák, fertőzések folytán rosszul átjárhatóvá vált üregrendszert. Emellett a fülzsír fellazításában is segít. A fent leírtakon túl a fülgyertya működése stimulálja a külső hallójárat mélyén, a dobhártya közelében elhelyezkedő fülakupunktúrás pontokat, melyek egyéb módon alig elérhetők.
A fülgyertya égése közben a gyertya alsó részén a fülbe kilépő, kis mennyiségű füstgáz - illóolajgőz keverék (összetevői révén) szintén jótékony hatású.
A fülgyertya, működése során - a természetgyógyász, bioenergetikus szakemberek szerint - jótékonyan befolyásolja a kezelendő személy deformálódott bioenergetikai rendszerét, energiaképét.

Alkalmazás módja:

Kérjük használat előtt tanulmányozza a termékhez mellékelt tájékoztató hátoldalán található leírást! Esetleges tűz elkerülése végett az előírásokat feltétlenül tartsa be, egyedül, önmagán (segítség nélkül) ne használja a gyertyát! Szokásos kezelési folyamat: az első héten minden nap, a második héten pedig minden második napon egy - egy gyertya elégetése mindkét fülben. Makacs probléma esetén hosszabb, több hétig tartó kúra is lehetséges. A kéthetes kúrák között minimum egy hét szünetet kell tartani. Ha a panaszok ezek után sem csökkennek, forduljon szakorvoshoz.
Fontos: fülgyertya kezelés után legalább egy napig ne üljünk repülőre, ne menjünk uszodába, strandra.

Szeretnénk kiemelni, hogy a gyertyakészítés minden fázisa tényleges kézimunka, ami lényeges szempont egy természetgyógyászati eszköznél

győgynövények szerepe: 

Gyógynövények illóolajai a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket:

Ánizs - Kimerültség, étvágytalanság, emésztési zavarok, rossz közérzet, álmatlanság.
Borsmenta - Megfázás, allergia, fejfájás, emésztési zavarok, méregtelenítés.
Citromfű - Stressz, migrén, depresszió, frontérzékenység, allergia, asztma
Geránium - Gyulladáscsökkentő hatású, továbbá rossz közérzet, általános gyengeség, depresszió esetén
Kamilla - Gyulladások, görcsök, fájdalmak, stressz, megfázás
Kakukkfű - Kimerültség, hörghurut, meghűlés, asztma, ideggyengeség
Propolisz - Megfázás, gyulladások, asztma, legyengült immunrendszer. Méregtelenítés.
Rozmaring - Meghűlés, hörghurut, kimerültség, szédülés, izomfájdalmak, reuma
Csalán - Méregtelenítés, reuma, vérnyomás- és veseproblémák kezelése
Eukaliptusz - Légúti problémák, megfázás, fejfájás, görcsök, méregtelenítés
Fahéj - Gyengeség, lehangoltság, meghűléses megbetegedések, lelki feszültségek, vérkeringési zavarok, szorongás
Kristály - Szorongás, depresszió, rossz közérzet.
Muskotályzsálya - Görcsös panaszok, emésztési zavarok, torokgyulladás, depresszió, feszült lelki állapot
Levendula - Megfázás, fejfájás, depresszió, görcsös panaszok, méregtelenítés
Teafa - Megfázás, torokgyulladás, légúti problémák

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás