Termékeink

DR HERZ ANANÁSZ PAPAYA ENZIM 60X

dr herz ananász papaya.jpg
Cikkszám: CV4539
3 510 Ft
2 764 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 59 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Ananászt és papayát tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

az ananászban lévő számos aktív enzim , közöttük a legfontosabb a bromelin, megkönnyíti a szervezet anyagcseréjét, a fehérjék és zsírok lebontását. A papayában lévő aktív enzim bontja az emésztőrendszerben lerakódott nyálkás salakanyagokat, fehérjéket, ezáltal méregtelenítő hatást is kifejthet. A c-vitamin antioxidánsként pozitív hatással van a sejtek anyagcseréjére és erősítik a szervezet ellenállóképességét. 

összetétel: ananászpor, papaya por, c-vitamin, tömegnövelő szer, kukorica keményítő, zselatin, csomósodást gátló magnézium-sztearát

forgalmazza: ODP vital Kft 7626 Pécs, Csillag köz 7.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás