Termékeink

FREE NOSAL TENGERVIZES ORRSPRA 125ML /// Megszűnt termék!

11_11479.jpg
Cikkszám: CV4601
1 815 Ft
1 429 Ft + ÁFA
Egység: 125 dbBruttó egységár: 15 Ft / 1 db
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A termék sajnos megszűnt!

Helyettesítő termék----->   Aliamare Spray 100ml

 

 

 

 

- az orrüreg gyengéd tisztítására és könnyű átmosására,
- orrnyálkahártya nedvesítésére:
- száraz levegőjű helyiségekben,
- pollennel, háziporral telt levegő esetén, valamint
- nátha, allergia okozta orrdugulás és orrmelléküreg-gyulladás kiegészítő kezelésére.
Ideális csecsemők és gyermekek kezelésére:
- nem irritál, nincs mellékhatás

Felnőttek kezelésére is jól alkalmazható:
- várandós és szoptató anyák is biztonsággal alkalmazhatják,
- más gyógyszerek szedése esetén is biztonságos az alkalmazása.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás